Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Μία από τις καλύτερες Φυσικές Θεραπείες ενάντια στα υψηλά επίπεδα Χοληστερόλης και στην Υπέρταση (Συνταγή)

Υπάρχουν διάφορες φυσικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην υποχώρηση υψηλών επιπέδων χοληστερόλης και στη διαχείριση της υπέρτασης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πριν αρχίσετε οποιαδήποτε νέα θεραπεία, πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και να του αναφέρετε την πρόθεσή σας να ακολουθήσετε φυσικές προσεγγίσεις.

Αυτή η συνταγή έχει κερδίσει δημοτικότητα κατά την τελευταία δεκαετία, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες ενάντια σε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και στην υπέρταση.


Κάθε υλικό από μόνο του έχει τις ιδιότητες κατά τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και της υπέρταση.

Οι μίξη αυτών των υλικό βγάζει ώς αποτέλεσμα μια βόμβα υγείας η οποία θα τονώσει & boostari τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σας .

Παρακάτω στην συνταγή έχουμε επιγραμματικά κάποια στοιχεία για παραπάνω πατήστε το λίνκ για να διαβάσετε και αναλυτικά το άρθρο για το κάθε υλικό .

Λαμβάνοντάς της τακτικά αυτή η συνταγή θα μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και την υψηλή πίεση του αίματος. 

Η μέθοδος παρασκευής είναι πολύ απλή.

Τι χρειάζεστε:

  • 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
    Ανθρώπινες μελέτες έχουν βρει ότι τα συμπληρώματα σκόρδου έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη μείωση της αρτηριακής πίεσης σε άτομα με υψηλή αρτηριακή.

    Το σκόρδο βελτιώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
  • 1 στυμμένο λεμόνι
  • 1 κομμάτι τζίντζερ (τριμμένο)
    Επίπεδα χοληστερόληςΜια μελέτη σε αρουραίους έδειξε ότι το τζίντζερ μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης. Όταν οι αρουραίοι έλαβαν διατροφή πλούσια σε χοληστερόλη, η ολική χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια και η λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας (LDL) αυξήθηκαν. Στη συνέχεια οι ερευνητές χορήγησαν στους αρουραίους ένα συμπλήρωμα που περιείχε τζίντζερ και διαπίστωσαν ότι απέτρεψε την υψηλή χοληστερόλη στο αίμα.
    Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να διαπιστωθεί αν το τζίντζερ έχει παρόμοια επίδραση στα επίπεδα χοληστερόλης στους ανθρώπους.
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. μέλι
    Χοληστερίνη
    Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε ένα φλιτζάνι τσάι. Πίνοντας αυτό το ρόφημα, τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θα πρέπει να μειωθούν κατά 10% μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών.
  • 1 κ.γλ.κανέλα 

Τι πρέπει να κάνετε:

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε ... 

Όταν γίνει ένα μείγμα το βάζουμε σε γυάλινα φιαλίδια  και τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Το ιδανικό θα είναι να λαμβάνετε το μείγμα πριν το πρωινό και το δείπνο, αλλά βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν το παίρνετε περισσότερο από τρεις φορές σε μια μέρα. 

Θα πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα, μια απλή εξέταση αίματος θα δείξει ότι έχουν μειωθεί τα επίπεδα χοληστερόλης σας. 

Η θεραπεία θα βοηθήσει επίσης να ομαλοποιήσετε την αρτηριακή σας πίεση.

Ότι και να διαλέξετε φροντίστε να το συνδυάσετε και με άσκηση & σωστή διατροφή , αλλιώς δεν έχει νόημα η προσπάθεια.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram