Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Συνταγή από το βιβλίο «Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί»

O καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες μπορούν να θεραπευθούν από την ARBORESCENS.

Εμείς αναφέρουμε ορισμένα από όσα γράφονται στον εξειδικευμένο διαδικτυακό τόπο

http://aloearborescens.tripod.com με σκοπό να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη και έχουν επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίσεως τών βαρέων νοσημάτων.

Το φυτό ALOE ARBORESCENS φύεται στις παραθαλάσσιες Μεσογειακές περιοχές, κυρίως τής Ν.Αν. Ευρώπης, Σικελίας, Β.Αφρικής καί Μέσης Ανατολής.

Πολλοί εξ’ υμών το χρησιμοποιούμε ώς καλλωπιστικόφυτόν σε γλάστρες και κήπους.

Η γνωστή πλέον συνταγή εδώ και χρόνια ως <<Ricetta di Padre Romano Zago>> , προέρχεται από την Βραζιλία και από τον φραγκισκάνο μοναχό Romano Zago τού τάγματος των καπουτσίνων, ό οποίος συνέγραψε και το βιβλίο 

«Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί» Εκδόσεις ADLE Padova.ISBN: 8884010330.

O Padre Romano Zago είναι αποσπασμένος σήμερα στην Ιερουσαλήμ και εξασκεί τα καθήκοντα του, αλλά ταυτοχρόνως δίδει διαλέξεις σε πολλά κράτη όπως Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία για την θαυματουργή Αλόη.

Κατά τα γραφόμενα τού διαδικτυακού τόπου, ό λόγος γιά τόν οποίον ή κλασσική ιατρική δεν προχώρησε την συνταγή τής Αλόης, είναι όπως κατανοούμε όλοι, μόνο από οικονομικό όφελος. Φαντασθείτε πόσα χρήματα θα κέρδιζαν οί παθόντες και ασφαλώς θά έχαναν οί φαρμακοβιομηχανίες από μία συνταγή πού μπορεί νά κατασκευάση οιοσδήποτε στο σπίτι του.

Η Αλόη δεν είναι καθόλου τοξική.

Χρησιμοποιείται ευρέως στην φαρμακευτική από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Αποτοξινώνει τον οργανισμό από πολλές ασθένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες επιστημονικού περιεχομένου όσον αφορά συγκεκριμένες μορφές καρκίνων, σάς παραθέτουμε τις ιστοσελίδες πού περιέχουν τις μελέτες αντικαρκινικών νοσοκομείων.

http://aloearborescens.tripod.com/biblio.htm
http://aloearborescens.tripod.com/padova.htm

Κάτωθι αναφέρεται ο τρόπος παρασκευής τής συνταγής.

Πρέπει να χρησιμοποιούνται φυτά ηλικίας άνω των 5 ετών, φυτεμένα και καλλιεργημένα σε έδαφος πού να ευρίσκεται σέ πλήρη ηλιοφάνεια ούτως ώστε να έχουν τά φύλλα όλη την ποσότητα τής απαιτούμενης ουσίας πού χρησιμεύει στήν καταπολέμηση τής ασθενείας.

Επίσης σημαντικό είναι τό βιολογικό μέλι τής ακακίας και όχι οποιοδήποτε μέλι, διότι αυτό έχει τήν ικανότητα τής ταχείας διεισδύσεως στον οργανισμό.

Για τήν πρόληψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μικροτέρα ποσότης όπως ένα βαζάκι 250 γρ. κάθε 6 μήνες από ένα κουταλάκι του γλυκού προ φαγητού.

H συνταγή δεν αντικαθιστά υπάρχουσες φαρμακευτικές αγωγές της κλασσικής ιατρικής χορηγημένες νομίμως.

Λαμβάνεται ώς διατροφικό συμπλήρωμα.
 

Η σύνθεση της Aloe Arborescensκαι ο θεραπευτικός χυμός της

Η Αλόη Αρμπορέσκενς όπως και η Αλόη Βέρα, είναι ένα από τα 300 είδη της οικογένειας των «Aloeacee» και η πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά. Ξεπερνά σε τριπλάσιο βαθμό αυτά της Αλόης Βέρα.

Η Αλόη ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια σε πολλούς και διάφορους ιστορικούς πολιτισμούς, οι οποίοι τη θεωρούσαν μυθικό και μαγικό φυτό και τη χρησιμοποιούσαν ως φαρμακευτικό φυτό. Εισήχθη στην κατηγορία των καθαρτικών και η φαρμακολογική του χρήση άρχισε να εκτιμάται, όπως ήδη συνέβαινε στους αρχέγονους καιρούς, για να μπορέσει να αναγνωριστεί μετά από περισσότερο από έναν αιώνα.

Από το 1930 και μετά, πολλοί ερευνητές αφιερώθηκαν στη μελέτη του φυτού αναλύοντας τα τμήματά του, μέσα και έξω. Μέσα σε γενικότερο πλαίσιο, έχει αναγνωριστεί η πραγματική θεραπευτική ιδιότητα του ζελέ της αλόης, όσον αφορά τις μεμονωμένες ιδιότητες των βλεννοπολυσακχαριτών, την πρωτεολυτική δραστηριότητα των ενζύμων και τα αμινοξέα.

Τώρα επιτέλους, έχουμε γνώση της χημικής σύνθεσης της αλόης και του ζελέ, αλλά και ολόκληρου του φύλλου.


Γνωρίζουμε ότι έχει διάφορες ανθρακινόνες, τα μυστικά των οποίων δηλώνουν την ικανότητά του να εξαφανίζει ασθένειες, που έχουν μεγαλύτερη δύναμη καταστολής από ό, τι η βακτηριοκτόνος δύναμη των αντιβιοτικών. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η αλόη έχει αναλγητικές ιδιότητες και καταπολεμά μολύνσεις, περιέχει βιταμίνες και ανόργανα άλατα, που δρουν ως θεραπευτικά στοιχεία και ως φορείς ενεργοποίησης άλλων θεραπευτικών συστατικών. Όλα λειτουργούν συνεργατικά, για να προμηθεύσουν με ένα φυσικό, με φυτική βάση, συστατικό τις βιολογικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού.


Το κείμενο είναι βασισμένο στο βιβλίο «Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί», του Πατέρα Ρομάνο Ζάγκο OFM. Το πολυδιαβασμένο βιβλίο που κυκλοφορεί τώρα στην 5η του έκδοση.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1) Όλη η προετοιμασία πρέπει να γίνεται στο ημίφως ή σέ σκότος γιατί ο φωτισμός είναι σε θέση να μηδενίσει κάποιες σημαντικές ουσίες που περιέχονται στά φύλλα της αλόης.

2) Το φυτό της Αλόης που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι ανοιχτού χώρου και να μην έχει βραχύ ή ποτιστή καθόλου τις τελευταίες 6 ημέρες. (ούτε το χώμα ούτε τα φύλλα), διότι τα φύλλα απορροφούν το νερό και οι ουσίες που μας χρειάζονται διαλύονται και ασθενούν.

3) Η Αλόη πρέπει να είναι αποκλειστικά ALOE ARBORESCENS

Μετά το σούρουπο, κόψτε 3-4 φύλλα της aloe arborescens (350 γραμμ.) προσέχοντας να πάρετε τα πιο πράσινα φύλλα από την βάση του φυτού.

Ετοιμάσθε ένα υάλινο βαζάκι σκούρου χρώματος του ενός κιλού. (Εάν δεν έχετε σκούρο φροντίστε να ντύσετε το λευκό πολύ καλά με αλουμινόχαρτο για να μην έρχεται σε επαφή η κρέμα με το φώς).

Πάντα σε σκοτεινό περιβάλλον, καθαρίστε τα φύλλα με ένα ξηρό καθαρό πανάκι. (Εάν είναι τα φύλλα πολύ σκονισμένα υγρασιάσθε ελαφρώς το πανάκι). –

Καθαρισθε τα φύλλα από τα αγκάθια που είναι στις άκρες με ένα κοφτερό μαχαιράκι.

Κομματιάστε τα φύλλα μαζί με το περίβλημα και τοποθετείσθε τα στο mixer.

Προσθέσθε 6 κουτάλια τσίπουρο (καθαρό απόσταγμα).

Μιξάρετε για 3-4 λεπτά.

Είναι η ώρα όπου προσθέτετε 500 γραμμ. μέλι (προτιμάται βιολογικό ακακίας).

Μιξάρετε για 3-4 λεπτά.


Γεμίσθε το βαζάκι με την κρέμα από το mixer και τοποθετείσθε το στο ψυγείο.


ΛΗΨΙΣ

Η δοσολογία από τον Δρ. Nacci είναι 30 λεπτά πρίν από τα βασικά γεύματα 1 κουταλιά της σούπας.

Να ενθυμίσουμε ότι πρέπει να ανακατεύετε δυναμικά το βαζάκι πριν από κάθε χρήση και να το λαμβάνετε σε σκοτεινό περιβάλλον.

Η συνταγή παρασκευής και διάθεσης πρέπει να τηρείται ευλαβικώς.

Η συνταγή προέρχεται από τον πάτερ Zago και εγκεκριμένη από πανεπιστήμια της Γαλλίας και Ιταλίας
θεραπεία για


– Καρκίνος

– Πίεσις – CO2

– Διαβήτης

– Τριγλυκερίδια

– Χολιστερίνη

– Ουρικό οξύ

– Ρύθμισις Νa-K-Ca-Mg


– Πανγρεατίτις

– Έλκος – Γαστρίτις

– Ηπατικές ανωμαλίες

– Νεφρικές ανωμαλίες

– Αύξησις ανοσοποιητικού.

– Προστασία του DNA από ιονίζουσες ακτινοβολίες.

Επαναπροσδιορισμός ανοποποιητικού για ηπατίτιδα C, HIV/AIDS.


H συνταγή δεν αντικαθιστά υπάρχουσες φαρμακευτικές αγωγές της κλασσικής ιατρικής χορηγιμένες νομίμως.

Λαμβάνεται ώς διατροφικό συμπλήρωμα.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram