Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Θεραπεία με ζεστό νερό, ένα "θαύμα" για το σώμα μας.

Ξεχασμένη θεραπευτική συνταγή με ζεστό νερό, που λιώνει το λίπος και θεραπεύει σοβαρές ασθένειες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι το πιο χρήσιμο υγρό για την ανθρώπινη υγεία.

Η κατανάλωση συγκεκριμένων ποσοτήτων νερού είναι το πιο σημαντικό βήμα για την ενυδάτωση του οργανισμού, σε καθημερινή βάση. Το νερό βοηθά επίσης τα κύτταρα του οργανισμού να απορροφούν θρεπτικά συστατικά και να καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Η θεραπεία με ζεστό νερό, είναι ένα θαύμα για το σώμα μας.

Αρκετά φλιτζάνια ζεστού νερού με μια σταγόνα χυμό λεμονιού, τα οποία πίνετε με μικρές γουλιές μέσα σε μία ώρα, θα σας κάνουν να ιδρώσετε.

Είναι γνωστό μάλιστα πως οι Ιάπωνες καταφεύγουν καθημερινά σε μερικά ποτήρια με ζεστό νερό καθώς θεωρούν πως αυτή η συνήθεια έχει θεαματικά αποτελέσματα τόσο στην αποτοξίνωση όσο και σε κάποια ζητήματα υγείας, όπως π.χ των ασθενειών των νεφρών, του ουροποιητικού συστήματος, των νευρικών διαταραχών

Λοιπόν, με τον ιδρώτα του σώματος μας βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε βλαβερές τοξίνες, καθώς και ουρικό και γαλακτικό οξύ, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν μια σειρά από καρδιαγγειακά προβλήματα και εμποδίζουν την κανονική κυκλοφορία.

Σύμφωνα με αυτή την ξεχασμένη συνταγή, αφού ιδρώσουμε πρέπει να πίνουμε νερό σε θερμοκρασία δωματίου κατά την επόμενη ώρα για να αποκατασταθεί η ισορροπία της υγρασίας του σώματός μας.


Όταν το νερό είναι αρκετά ζεστό, ώστε να αυξήσει την εσωτερική θερμοκρασία σώματος ενός ατόμου, μπορεί να προκαλέσει εφίδρωση, η οποία απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.

Αυτός ο γενικός καθαρισμός του σώματος πρέπει να ασκείτε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Και για πρόληψη, ο θεραπευτής μας συμβουλεύει να πίνουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό με άδειο στομάχι, μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα, τρεις φορές την ημέρα.

Το ζεστό νερό είναι αγγειοδιασταλτικό. Αυτό σημαίνει ότι διευρύνει τη διάμετρο των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και έτσι χαλαρώνουν οι μύες.

Αυτό ενεργεί ως καθαριστικό του στομάχου και των εντέρων από τα συσσωρευμένα τρόφιμα που βρίσκονται υπό επεξεργασία στο στομάχι, τα κατάλοιπα και τα δηλητήρια μας. 

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα αυτής της απλής και φθηνής διαδικασίας.
Μόλις μετά από μια εβδομάδα θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα του προσώπου σας έχει αποκτήσει λάμψη.
Θα πείτε «αντίο» στο αιώνια πρησμένο και ακανόνιστο στομάχι και εύκολα θα απαλλαγείτε από τα συσσωρευμένα απόβλητα.

Το νερό βοηθάει επίσης το σώμα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά και να απομακρύνει τα απόβλητα.

Δεν χρειάζεται επιπλέον φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία της δυσάρεστης δυσκοιλιότητας.
Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε με τα ανεκτίμητα οφέλη αυτής της μοναδικής και ξεχασμένης θεραπείας με ζεστό νερό.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

με πληροφορίες από ΕΔΏ