Αϋπνίες, ανησυχία, κατάθλιψη, δυσπεψία, όλα μαζί; Σας έχω το ρόφημα που θα σας θεραπεύσει !

Αϋπνίες, ανησυχία, κατάθλιψη, δυσπεψία, όλα μαζί; 
Μια παραλλαγή ενός αρχαίου ινδικού ροφήματος που θα σας απαλλάξει από τις παραπάνω παθήσεις !

Με βάση το haldi ka doodh που σημαίνει «γάλα με κουρκουμά» δείτε μία συνταγή που έχει τη γεύση της ζεστασιάς μιας μαλακιάς κουβέρτας την ώρα που βλέπεις τηλεόραση. Δεν είναι και λίγο.
Ο κουρκουμάς είναι ένα κίτρινο μπαχαρικό που δίνει γεύση στο κάρι και χρώμα στη μουστάρδα και πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά αντιφλεγμονώδη που υπάρχουν.  
Τζίντζερ και κάρδαμο, που ενισχύουν την πέψη.  
Κανέλα, που ρυθμίζει το ζάχαρο, πιπέρι καγιέν που βοηθάει το κυκλοφορικό σύστημα, γαρίφαλο, επίσης αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό, όπως και το μέλι. 
Κι αν όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρουν, η γεύση τους είναι τέλεια.
 
Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή είτε ως θεραπευτικό ρόφημα είτε ως ένα ρόφημα με ιδιαίτερη γεύση ... πειραματιστείτε γευστικά σας το υπόσχομαι ότι θα σας αρέσει ...

Η αναλογίες είναι εντελώς ενδεικτικές, κάντε το ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Βάλτε τα συστατικά σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετε αργά το γάλα, χωρίς να βράσει. Προσθέστε μέλι στα φλιτζάνια και έτοιμο. 
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια