Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Συνταγή για την λοίμωξη του Αυτιού & τρόπος χρήσης !

Οι λοιμώξεις του αυτιού μπορεί να προκαλέσουν σημαντικό πόνο και δυσφορία στην καθημερινή ζωή.

Εάν υποφέρετε από μόλυνση του αυτιού, εδώ είναι μερικές θεραπείες που είναι πιο αποτελεσματικές από οποιοδήποτε φάρμακο που διατίθεται στα φαρμακεία.

Οι περισσότερες σταγόνες για το αυτί (φάρμακα για τη μόλυνση) περιέχουν μόνο ισοπροπανόλη για τον καθαρισμό και την ξήρανση του αυτιού. Αυτές οι σπιτικές θεραπείες περιέχουν μόνο καθαρό οινόπνευμα και λευκό ξύδι.

Το οινόπνευμα και το λευκό ξύδι στεγνώνουν τα αυτιά, καταπολεμούν τη μόλυνση, απομακρύνουν το κερί του αυτιού και ανακουφίζουν από τον πόνο.

Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική επειδή το λευκό ξύδι έχει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες και είναι αποτελεσματικό κατά των λοιμώξεων που απαιτούν αντιβιοτικά.

Απαιτούμενα υλικά:

  • Καθαρό οινόπνευμα
  • Καθαρό λευκό ξύδι Καθαρό λευκό οινόπνευμα


Ανακατέψτε ίσα μέρη λευκού ξιδιού και οινοπνεύματος.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα στο χέρι σας, γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι και τοποθετήστε το στο αυτί- κρατήστε το κεφάλι σας γερμένο για 30-60 δευτερόλεπτα, καθίστε όρθιοι και αφαιρέστε το μείγμα από το αυτί.

Για τη θεραπεία λοιμώξεων του αυτιού ή για την απομάκρυνση λίπους και υγρών από το αυτί, η μέθοδος αυτή πρέπει να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Σημείωση: Εάν δεν παρατηρηθεί κανένα αποτέλεσμα εντός τριών ημερών, αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν υπάρχει τρύπα στο τύμπανο του αυτιού.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

με πληροφορίες από ΕΔΩ