Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Τρίψτε το δέρμα σας με αυτό το βότανο & θα δείτε τις ρυτίδες να εξαφανίζονται !

Όλες γνωρίζουμε πως τα χρόνια περνούν και αποτυπώνονται στο πρόσωπο μας.

Πολλές γυναίκες τείνουν να αγοράζουν ακριβά καλλυντικά για να προλάβουν και να βελτιώσουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. 

Ωστόσο, τα ακριβά καλλυντικά περιέχουν μόνο ισχυρές χημικές ουσίες, οι οποίες μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στο δέρμα. Τα καλλυντικά έχουν επίσης παρενέργειες.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος για την αφαίρεση των ρυτίδων.

Οι ρυτίδες είναι διακριτικές ή εμφανείς γραμμές, σχισμές ή ανάγλυφα σχήματα που εμφανίζονται στο δέρμα του ανθρώπου όσο γερνάει. Αυτές οι γραμμές και σχήματα προκαλούνται από τη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος και την μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, που είναι ουσιώδης για τη στήριξη και την ελαστικότητα του δέρματος.

Οι ρυτίδες χωρίζονται συνήθως σε δύο κύριες κατηγορίες:

Μιμητικές ρυτίδες: Αυτές οι ρυτίδες προκύπτουν από την επαναλαμβανόμενη κίνηση των μυών του προσώπου. Γνωστές επίσης ως "ρυτίδες έκφρασης", περιλαμβάνουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια , τη μύτη και το στόμα.

Βαθύτερες ρυτίδες: Αυτές οι ρυτίδες προκύπτουν από τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος και τη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου. Περιλαμβάνουν τις ρυτίδες που εμφανίζονται βαθύτερα στο δέρμα, όπως οι γραμμές που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου στο μέτωπο και τα μάγουλα.

Οι ρυτίδες είναι φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος και του σώματος, και μπορούν να εμφανιστούν από την επίδραση του φυσικού χρόνου, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η έλλειψη φροντίδας του δέρματος. Οι τεχνικές συμπεριφορές όπως η χρήση αντηλιακών προϊόντων, η υγιεινή διατροφή, η ενυδάτωση και η φροντίδα του δέρματος μπορούν να βοηθήσουν στην αναχαίτιση της εμφάνισης των ρυτίδων.

"Ως δια μαγείας, οι ρυτίδες εξαφανίζονται!" 

Αυτό το ισχυρό μπαχαρικό έχει την ικανότητα να μειώνει τις ρυτίδες και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. 

Αυτό το μπαχαρικό έχει την ικανότητα να μειώνει τις ρυτίδες και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. 

Είναι εντελώς φυσικό, φθηνό και ασφαλές στη χρήση και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!


Υλικά

  • 1 χούφτα σπόρους γλυκάνισου
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 μικρή κατσαρόλα


Μέθοδος παρασκευής

  • Αφήστε το να πάρει το χρώμα του.
  • Φτιάξτε τσάι από τους σπόρους γλυκάνισου.
  • Αφήστε το να κρυώσει και σουρώστε. 
  • Αποθηκεύστε το σε γυάλινο δοχείο.

Το γλυκάνισο πρωτοκαλλιεργήθηκε στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή, αλλά έφτασε στην Ευρώπη για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Η κύρια χρήση του γλυκάνισου στην παραδοσιακή Ευρωπαϊκή βοτανική ιατρική ήταν ως διαλυτικό αερίων , όπως σημειώνεται από τον John Gerard στη Great Herball του, μια πρώιμη εγκυκλοπαίδεια βοτανικής ιατρικής.

Το άνισο έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των εμμηνορροϊκών κραμπών και των κολικών. Το αιθέριο έλαιο, φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί ως εντομοκτόνο, κατά των ψειρών και των ακάρεων.
Στην ιατρική του 19ου αιώνα, το άνισο παρασκευαζόταν ως «aqua anisi» («Νερό Γλυκάνισου») σε δόσεις της μιας ουγγιάς ή περισσότερο και ως «spiritus anisi» («Πνεύμα Γλυκάνισου») σε δόσεις των 5-20 minims.
Σύμφωνα με τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο, το άνισο χρησιμοποιείτο ως θεραπεία κατά της αϋπνίας, μασιόταν με Smyrnium olusatrum και λίγο μέλι το πρωί για να φρεσκαριστεί η αναπνοή και, όταν αναμιγνύονταν με κρασί, ως θεραπεία από τα τσιμπήματα της ασπίδος

Χρήση.

Πλύνετε το πρόσωπό σας με τσάι γλυκάνισου κάθε πρωί. Ειδικά για τις ρυτίδες. 

Το τσάι γλυκάνισου αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. 

Το τσάι γλυκάνισου αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών! 

Μόλις δοκιμάσετε αυτό το φυσικό προϊόν, δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά ακριβά προϊόντα ομορφιάς!

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

με πληροφορίες από wiki