Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Σπιτική κρέμα για ανάπλαση δέρματος και απαλλαγή από τις ρυτίδες !

Σπιτική κρέμα για ανάπλαση του δέρματος και απαλλαγή από τις ρυτίδες μέσα σε 7 ημέρες!

 Θέλετε να δείχνετε νεότεροι και χωρίς ρυτίδες;

Αν ναι, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας κρέμα. Αυτή η σπιτική συνταγή είναι ιδανική για τη φροντίδα του δέρματος, καθώς ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Θα δείτε αποτελέσματα μέσα σε επτά ημέρες. Όσοι το έχουν ήδη δοκιμάσει και το χρησιμοποιούν ακόμα, μένουν έκπληκτοι με τα αποτελέσματα. Η συνταγή είναι πολύ απλή, οπότε μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε.

Συστατικά:

  • – 1 κρόκος αυγού

  • – 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο

  • – μισή κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι

  • – 2 κουταλάκια του γλυκού βαζελίνη(την φτιάχνουμε μόνοι μας) 

Για την φυσική μας Βαζελίνη θα  χρειαστείς 30 γραμμάρια κερί μέλισσας σε παστίλιες και 150 ml ελαιόλαδο. Βάζεις και τα δύο σε μια κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, θέλεις απλά να λιώσεις το κερί όχι να το βράσεις. Μόλις λιώσει, μεταφέρεις το παρασκεύασμα σε βαζάκι και το αφήνεις αρκετές ώρες να κρυώσει. Όταν σταθεροποιηθεί είναι έτοιμη!


Τρόπος παρασκευής:

Τοποθετήστε τη βαζελίνη σε ένα μπολ και ανοίξτε τη σόμπα. Λιώστε τη βαζελίνη σε ένα ατμόπλοιο για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε το μπολ και προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα δοχείο των 50 ml.

Χρησιμοποιήστε το

Κάντε απαλό μασάζ με την κρέμα σε καθαρισμένη επιδερμίδα- αφήστε την για 25-30 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε την με ένα υγρό χαρτομάντιλο ή ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε μεταλλικό νερό.

Σημειώσεις

Εφαρμόστε το βράδυ, 2 ώρες πριν τον ύπνο, καθώς χρειάζεται 1 ώρα για να απορροφηθεί η κρέμα από το δέρμα. Αποθηκεύστε την κρέμα στο ψυγείο. Μόλις ολοκληρωθεί και είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, φτιάξτε άλλη μια παρτίδα. Μην φτιάχνετε υπερβολική ποσότητα, καθώς μπορεί να ταγγίσει πριν καταναλωθεί.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

με φωτογραφία από pexel