Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Λεμόνι και καθαρισμός του εντέρου

Ο χυμός λεμονιών λέγεται ότι είναι πολύ χρήσιμος για την αποκατάσταση του pH του παχύ έντερο μας, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας.

Το λεμόνι, πέρα από το ότι συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών και άλλων άχρηστων ουσιών που εμποδίζουν τις λειτουργίες του σώματος, αν συνδυαστεί με υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα.

Δεν είναι μόνο ότι βοηθά, επίσης, όλο το σύστημα μας με αποτοξίνωση από τις τοξίνες και τα ανεπιθύμητα στοιχεία από το παχέος εντέρου μας

Μια αποτοξινωτική δίαιτα με λεμόνι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να βοηθήσετε το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες και τις συσσωρευμένες άχρηστες ουσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια υγιεινή απώλεια βάρους. 

To Λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, κατιονικές, και ανιονικα μέταλλα και βοηθά στη διάσπαση του βλεννογόνου στο σώμα μας, η οποία έχει παραχθεί κατά την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων τοξινών.
 

Ο Χυμός ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ Κόκκινο Πιπέρι είναι υποστήριξη στο βλεννογόνο για να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα, το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα. 

Ακόμη και το σιρόπι σφενδάμο είναι που χρησιμοποιείται για να το καθαρίζει.
Η συνταγή αποτελείται από δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού με δύο κουταλάκια σιρόπι σφενδάμου, μια πρέζα πιπέρι καγιέν και 14 ουγκιές καθαρού νερού .(1 ουγκια =28.35 γραμμάρια )

Να ληφθεί 3 ή 4 φορές την ημέρα για λίγες ημέρες προκειμένου να καθαρίσει το έντερο.

Βοηθάει στην τακτοποίηση της εκκένωσης των ανεπιθύμητων αποβλήτων και στην αποτοξίνωση.
Μια συμφόρηση, με τοξίνες στο παχύ έντερο και στου πεπτικού σωλήνα μπορεί να οδηγήσει σε αναρίθμητες ασθένειες μακροπρόθεσμα. Τα οφέλη του παχέος εντέρου εάν καθαρίζετε είναι αμέτρητες.

Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να ανακαλύψετε όλα τις φυσικές συνταγές καθαρισμού του παχέος εντέρου, δεδομένου ότι δεν θα οδηγήσουν σε αρνητικές παρενέργειες που προκαλούνται συνήθως λόγω της χρήσης των χημικών ουσιών.
Με 7 ήμερες βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας του παχέος εντέρου,  βελτιώνει και το πεπτικό μας σύστημα, βοηθά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και στο να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα επιβλαβή παράσιτα και τοξίνες.

Σε γενικές γραμμές, λέγεται ότι πρέπει κανείς να εκτελεί την 7 ημερών θεραπεία να καθαρίζει τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί η ορθή λειτουργία και το επίπεδο απόδοσης του παχέος εντέρου.
©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

το διαβάσαμε ΕΔΩ