Πώς να καθαρίσετε το σώμα σας από τα παράσιτα και να ομαλοποιήσετε το βάρος σας με μόνο δύο συστατικά!Ανησυχείτε για τη λαχτάρα που νιώθετε για τη ζάχαρης; Καλά, δεν είστε μόνοι.Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί στους ανθρώπους αρέσουν πολύ τα γλυκά; Μπορεί να είναι ένας εθισμός, και σας δίνουμε τους δύο κύριους λόγοι γι ‘αυτό.

Μπορεί να έχετε παράσιτα στο σώμα σας ή είναι απλά το άγχος σας.
Τρώγοντας τόνους ζάχαρης μπορεί να σας βοηθάει να εξορκίσετε τους πόθους σας, αλλά αυτό συμβάλλει στη συσσώρευση περίσσειας βλέννας στο σώμα. Η περίσσεια βλέννα είναι μια εξαιρετική βάση για βακτήρια και μύκητες, παρέχοντας ιδανικές συνθήκες για πολλαπλασιασμό και αναπαραγωγή.

Τα παράσιτα ευδοκιμούν στα ανοικτά της περίσσειας βλέννας και ”ρουφούν” την ενέργειά σας. 
Αυτός είναι ο λόγος που ποθείτε τις ζαχαρούχες τροφές. Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο, όσο περισσότερο λίπος έχετε τόσο περισσότερα παράσιτα θα ευδοκιμήσουν στο σώμα σας, επειδή πραγματικά σαν παράσιτα ευδοκιμούν σε λιπαρές καταθέσεις.
Απαλλαγείτε από αυτά τα αηδιαστικά παράσιτα και ενισχύστε την ενέργειά σας.Μπορείτε να αισθανθείτε σχεδόν το βάρος ανασηκώνοντας τους ώμους σας. Η φύση έχει την τέλεια λύση για σας – το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο απλά συστατικά.Αγοράστε οργανικό λιναρόσπορο και αποξηραμένες σκελίδες γαρύφαλλα, και απαλλαγείτε από τα δυσάρεστα μικρά ”τσογλάνια”.

Συστατικά:


100 γρ. σπόρους λιναριού
10 γρ. αποξηραμένες σκελίδες γαρύφαλλα

Προετοιμασία:

Αλέστε τα υλικά σε ένα μύλο του καφέ.

Καθαρίστε το σώμα σας
Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κάθε πρωί, για 3 ημέρες. Προσθέστε τες στο πρωινό σας ή ανακατέψτε σε ένα ποτήρι ζεστό, καθαρό νερό.
Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Κάντε ένα διάλειμμα 3 ημερών και επαναλάβετε τη θεραπεία. Η όλη διαδικασία διαρκεί 30 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram 

Επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές το χρόνο για να κρατήσετε όλα τα παράσιτα μακριά.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια