Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Γυναίκα Καρκινοπαθής Μοιράστηκε την Φυσική Συνταγή που της έδωσε Ελπίδα !

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Σαν ψίθυρος ελπίδας, η ιστορία της γυναίκας από τη Βοσνία  διαδίδεται, αγγίζοντας καρδιές πληγωμένες από την ύπαρξη του καρκίνου. 

Η συνταγή της, απλή και ταπεινή, φέρει μαζί της την υπόσχεση της θεραπείας, μια εναλλακτική λύση βασισμένη στη σοφία της φύσης.

*Ας δούμε λοιπόν την συνταγή της γυναίκας και να κρίνουμε και να επιλέξουμε μόνοι μας αν το πιστεύψουμε ή όχι ...


Αντικαρκινικές ιδιότητες του τζίντζερ:
Μελέτη σε ποντίκια: Το τζίντζερ έδειξε ανασταλτική δράση στην ανάπτυξη όγκων του παχέος εντέρου, μειώνοντας τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και προάγοντας τον θάνατό τους. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/)
Μελέτη σε ανθρώπινα κύτταρα καρκίνου του μαστού: Το τζίντζερ προκάλεσε απόπτωση (θάνατο) καρκινικών κυττάρων, ενώ άφησε ανεπηρέαστα τα υγιή κύτταρα. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/)

2. Αντικαρκινικές ιδιότητες του μελιού: 
Μελέτη σε ποντίκια: Το μέλι βοήθησε στην πρόληψη της ανάπτυξης όγκων του μαστού, μειώνοντας την φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/)
Μελέτη σε ανθρώπινα κύτταρα καρκίνου του πνεύμονα: Το μέλι προκάλεσε απόπτωση καρκινικών κυττάρων και αναχαίτισε την ανάπτυξη του όγκου. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/)

3. Συνδυαστική δράση τζίντζερ και μελιού:
Μελέτη σε ποντίκια με καρκίνο του παχέος εντέρου: Ο συνδυασμός τζίντζερ και μελιού έδειξε ενισχυμένη αντικαρκινική δράση σε σχέση με τα μεμονωμένα συστατικά. (https://www.sciencedirect.com/)

Δύο μόνο υλικά, τζίντζερ και μέλι, συνδυάζονται σε ένα εύληπτο φάρμακο, φέρνοντας στο προσκήνιο την ευεργετική δύναμη των βοτάνων. 

Η γυναίκα, που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, μοιράζεται την εμπειρία της, προσφέροντας ένα χέρι βοήθειας στους συνανθρώπους της που παλεύουν με την "δυσάρεστη ασθένεια".

Η ίδια, έχοντας έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο των ενδοκρινών αδένων, βρέθηκε καθηλωμένη σε μηχανήματα για 3 βασανιστικές εβδομάδες. Η συμβατική ιατρική φαινόταν να έχει φτάσει στα όριά της. Όμως, η γυναίκα αρνήθηκε να υποχωρήσει. Στράφηκε στη φύση, αναζητώντας μια εναλλακτική λύση.

Και η φύση ανταποκρίθηκε. Η συνταγή με τζίντζερ και μέλι έγινε η σωτηρία της. 

Χωρίς χημειοθεραπεία, χωρίς τις βίαιες παρεμβάσεις της σύγχρονης ιατρικής, η γυναίκα κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο.

Η ελπίδα ανθίζει ξανά. 

Η ιστορία της γυναίκας από τη Βοσνία γίνεται φάρος φωτεινός, οδηγώντας σε ένα μονοπάτι θεραπείας γεμάτο φυσικότητα και αρμονία.

Προετοιμασία και Δοσολογία:

  • 2 μεγάλες ρίζες τζίντζερ
  • 1/2 κιλό μέλιΚαθαρίστε και ψιλοκόψτε το τζίντζερ.
  • Ανακατέψτε το με το μέλι σε ένα βάζο.
  • Καταναλώστε 4 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα.


Σημαντικό:

  • Χρησιμοποιήστε πλαστικό ή κεραμικό κουτάλι για να αποφύγετε την οξυγόνωση του μείγματος.
  • Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης μπορεί να εμφανιστούν μετά από 3 ημέρες.


Προσοχή:Πριν υιοθετήσετε οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Η συνταγή δεν αποτελεί εγγύηση για θεραπεία.


Συμπέρασμα:

Η ιστορία της γυναίκας από τη Βοσνία  αγγίζει τις χορδές της ελπίδας. Η συνταγή της, αν και απλή, φέρει μαζί της την ευεργετική δύναμη της φύσης. Η επιλογή της θεραπείας παραμένει δική σας, μια προσωπική απόφαση που βασίζεται στην πίστη και την κρίση σας.

*είναι μια ιστορία που έχει κυκλοφορήσει , δεν είναι ούτε συμβουλή ούτε πρόταση θεραπείας !

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

Η παρούσα ενημέρωση δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Πάντα να συμβουλεύεστε τον θεράποντα ιατρό σας για θέματα υγείας.