Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Δεν πίστευε στα μάτια του: Τεχνικός έβγαλε 320 κιλά βελανίδια από τους τοίχους σπιτιού - Πώς βρέθηκαν εκεί...

Άναυδος έμεινε ένας ειδικός απεντομώσεων , όταν είδε τεράστια ποσότητα βελανιδιών να ξεχύνεται από τους τοίχους σπιτιού.


Οι ιδιοκτήτες κάλεσαν τον Νικ Κάστρο, που έχει 20ετή πείρα στις απεντομώσεις, όταν αντιλήφθηκαν σκουλήκια να βγαίνουν από τους τοίχους του υπνοδωματίου. 

Το ζευγάρι ήταν πεπεισμένο ότι ευθυνόταν ένας δρυοκολάπτης που προκαλούσε ζημίες στο σπίτι.

Μερικές από τις θεραπευτικές ιδιότητες των βελανιδιών περιλαμβάνουν:

  • Αντιμικροβιακή δράση: Τα βελανίδια έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των βακτηρίων και των μυκήτων. Έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τη θεραπεία μολύνσεων, όπως η ουρολοίμωξη και η διάρροια.
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Τα βελανίδια έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα. Έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τη θεραπεία καταστάσεων όπως η αρθρίτιδα και η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου.
  • Δυσκοιλιότητα: Τα βελανίδια είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της πέψης και στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας.
  • Υγεία της καρδιάς: Τα βελανίδια είναι μια καλή πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς.
  • Υγεία του εγκεφάλου: Τα βελανίδια είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Ε, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του εγκεφάλου. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου.


Ο Κάστρο άνοιξε αρχικά μια μικρή τρύπα στον τοίχο, περιμένοντας να δει λίγα βελανίδια, ωστόσο έμεινε έκπληκτος από την ποσότητα. «Έβγαιναν και έβγαιναν, ασταμάτητα» είπε στο Dodo.

«Πιστεύαμε ότι τα βελανίδια θα βρίσκονταν μόνο στο κομμάτι της διαδρομής του τοίχου. Τελικά, αποδείχτηκε ότι ήταν τόσα πολλά που έφταναν μέχρι τη σοφίτα του σπιτιού», πρόσθεσε.

Ο Κάστρο έβγαλε περίπου 320 κιλά βελανίδια από τους τοίχους του σπιτιού, γεμίζοντας 8 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

«Θα έλεγε κανείς πως αυτό το πουλί είχε αποθηκεύσει βελανίδια παντού. Το πουλί είχε καταστρέψει εντελώς το εξωτερικό του σπιτιού με τις τρύπες που είχε κάνει. Τα βελανίδια ήταν αποθηκευμένα σε όλη την επένδυση», τόνισε.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram