Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Πόνος στις Αρθρώσεις σας ; "Δώστε Τελος με αυτό το Φυσικό Παυσίπονο !"

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ο πόνος στους αστραγάλους, τα πέλματα, τα γόνατα και τους γοφούς προκαλείται συχνά από την έλλειψη άσκησης. Είναι ακόμη χειρότερος στους ηλικιωμένους.
Η έλλειψη άσκησης έχει σημαντικό αντίκτυπο στη φυσική κατάσταση και τη δομή των μυών.
Ωστόσο, ο πόνος μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες και καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών, της ουρικής αρθρίτιδας, της οστεοαρθρίτιδας, των διαστρεμμάτων, της θυλακίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
Ο χρόνιος πόνος στη μέση μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή ζωή και τον τρόπο που εργάζεστε.

Ο πόνος προκαλείται από τη μακροχρόνια φθορά των οστών, των αρθρώσεων, των τενόντων, των μυών και των συνδέσμων. Μπορεί επίσης να αποτελεί πρόβλημα κακής κυκλοφορίας.

Εάν έχεις όλες αυτές τις ενοχλήσεις δοκίμασε την παρακάτω φυσική Θεραπεία και θα δεις αν μπορεί να σε βοηθήσει ... είναι όλα φυσικά υλικά οπότε δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς μόνο μην έχεις αλλεργία σε ένα από τα παρακάτω υλικά

Δοκιμάστε αυτό το Φυσικό Παυσίπονο

Συστατικά:

Παρασκευή:

Πρώτα θα πρέπει να ξεφλουδίσετε λεμόνι σας, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε  και το φρέσκο ​​τζίντζερ και κουρκουμά. Διαφορετικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε σκόνη.

Στη συνέχεια, καθαρίστε τον ανανά σας και αφαιρέστε τον πυρήνα. 

Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ . 

Να χρησιμοποιείτε πάντα φρέσκα και βιολογικά προϊόντα .

Υγεία εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι με την εισαγωγή σε περισσότερες φυτικές ίνες και βιταμίνη C στη διατροφή σας, μπορείτε να πάρετε λιγότερο C-αντιδρώσας πρωτεΐνης στο σώμα σας. 

Η πρωτεΐνη θεωρείται ως δείκτης φλεγμονής, και έχει συνδεθεί με ασθένειες όπως καρδιακή νόσο, διαβήτη, και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Ιδιότητες για την υγεία

  • Το σέλινο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ Αν τυχόν δεν το γνωρίζουν, η ανεπάρκεια βιταμίνης Κ προκαλεί ανοργανοποίηση των οστών και μη φυσιολογικό χόνδρο.Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες C, B1, και B2. Επίσης, το σέλινο περιέχει μια ποικιλία φυτοχημικών συστατικών μεταξύ των οποίων είναι το καφεϊκό οξύ, το κουμαρινικό οξύ, το φερουλλικό οξύ, η λουτεολίνη, η κερκετίνη, η καμπεφερόλη και άλλα εξίσου σημαντικά φυτοχημικά συστατικά


  • Λεμόνι είναι πλούσια σε βιταμίνες C και Ε, οι οποίες είναι οι ισχυρότερο αντιοξειδωτικά. Το σώμα σας τους χρειάζεται για να υπερασπιστεί τα κύτταρα του κατά των ελευθέρων ριζών. Θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ισχυρών συνδετικούς ιστούς και το κολλαγόνο, καθώς και.


  • Βρομελίνη στον ανανά είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση του πόνο στις αρθρώσεις. Ανακουφίζει επίσης προκαλείται από αρθρίτιδα φλεγμονή. Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το ένζυμο αυτό είναι γεμάτη με ισχυρά αναλγητικά και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, και σίγουρα είναι πιο αποτελεσματική από μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, ή ΜΣΑΦ.


  • Σύμφωνα με μια μελέτη του 2009 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Εναλλακτικής Συμπληρωματικής Ιατρικής, κουρκούμη είναι εξαιρετικά πλούσια σε κουρκουμίνη, δραστικό συστατικό που ανακουφίζει τον πόνο και βελτιώνει τη λειτουργία του γόνατος σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα.Ωστόσο, ενώ ο κουρκουμάς φέρεται να περιέχει πάνω από 100 διαφορετικές ενώσεις, τα περισσότερα από τα αναφερόμενα οφέλη του για την υγεία συνδέονται με συγκεκριμένες ενώσεις που ονομάζονται κουρκουμινοειδή – με πιο άφθονη την κουρκουμίνη.Έχει την ίδια, και ίσως ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από ibuprofen. Επιπλέον, η κουρκούμη εκχύλισμα έδειξε να αποτρέψει συγκεκριμένη καταστροφή των αρθρώσεων και σοβαρή φλεγμονή των αρθρώσεων.Οι δραστικές ενώσεις σε πιπερόριζα είναι σε θέση να καταστείλει προσταγλανδίνες, φλεγμονώδεις ενώσεις που προκαλούν πόνο.
  • Η πιπερίνη έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, σύμφωνα με μελέτες στο εργαστήριο.Άλλες μελέτες έχουν δείξει πως ασκεί και αντιφλεγμονώδη δράση, προσθέτει η Dr. Culbertson. Μία από αυτές έδειξε πως όταν το μαύρο πιπέρι συνδυάζεται με κουρκουμά και πιπερόριζα (τζίντζερ), οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του φτάνουν στα επίπεδα των φαρμάκων για την οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο.
  • Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η λήψη τζίντζερ μπορεί να μειώσει τον πόνο σε ορισμένα άτομα με οστεοαρθρίτιδα. Μια μελέτη δείχνει ότι η λήψη 250 mg εκχυλίσματος τζίντζερ τέσσερις φορές την ημέρα μειώνει τον πόνο της αρθρίτιδας στο γόνατο μετά από 3 μήνες θεραπείας. Έρευνα έδειξε επίσης ότι η θεραπεία μασάζ χρησιμοποιώντας λάδι που περιέχει πιπερόριζα και πορτοκάλι φαίνεται να μειώνει την βραχυπρόθεσμη δυσκαμψία και πόνο σε άτομα με πόνο στο γόνατο.

Και φανταστείτε την εκρηκτική βόμβα όλων αυτών των ιδιοτήτων σε ένα smoothie ....

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram