Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Πρέπει να δοκιμάσετε το Face Taping για τις ρυτίδες ;

Είναι σημαντικό να το προσεγγίσετε με προσοχή, καθώς δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι η χρήση ταινίας στο πρόσωπο μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές ή άλλα σημάδια γήρανσης

Η "face taping" είναι η πρακτική τοποθέτησης κομματιών ταινίας σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας, όπως στο μέτωπο και στα μάγουλα, με σκοπό να βελτιώσει ενδεχομένως τη υφή του δέρματος σας και να μειώσει τις λεπτές γραμμές και άλλα σημάδια γήρανσης.

Ο Craig Lehrman, MD , εξήγησε ότι η τοποθέτηση ταινίας στο πρόσωπό σας προορίζεται να κρατήσει τους μύες στη θέση τους, με τον σκοπό να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων.

Μπορείτε να τοποθετήσετε ταινία στο πρόσωπό σας ανά πάσα στιγμή της ημέρας, αλλά πολλοί άνθρωποι το κάνουν πριν κοιμηθούν. Ενώ κοιμάστε, το πρόσωπό σας μπορεί να κινηθεί πολύ, ακόμη και να κάνετε ποικίλες εκφράσεις προσώπου κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Οι χρήστες στο TikTok έχουν χρησιμοποιήσει μια ποικιλία από ταινίες στα πρόσωπά τους, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Scotch, της ιατρικής ταινίας ή της ταινίας κινησιολογίας (η οποία χρησιμοποιείται συχνά για τραυματισμούς). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μάρκες όπως το Frownies και το Peace Out, που είναι ειδικά κατασκευασμένα για taping προσώπου.

Λέρμαν είπε ότι δεν υπάρχουν κλινικές δοκιμές ή μελέτες που έχουν αποδείξει ότι η τοποθέτηση ταινίας στο πρόσωπο πραγματικά εμποδίζει τις ρυτίδες. Ωστόσο, μπορεί να παρέχει κάποια προσωρινά οφέλη.

Για παράδειγμα, μερικοί διάσημοι, καλλιτέχνες και εντελώς επαγγελματίες χρησιμοποιούν ταινία ως έναν τρόπο για να σφίξουν το δέρμα και να μειώσουν την εμφάνιση ρυτίδων και γήρανσης πριν από μια σημαντική εκδήλωση.

«Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ταινία για φωτογραφήσεις και εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού. Ακόμη, είχα κάποιους ασθενείς να χρησιμοποιούν ταινία στο πίσω μέρος του λαιμού τους για να σφίξουν το δέρμα του λαιμού τους, το οποίο τους έκανε να δείχνουν λίγο πιο νεαροί», δήλωσε ο Λέρμαν. «Αλλά δεν εμποδίζει τη δημιουργία ρυτίδων».

Ενώ δεν υπάρχουν σταθερά αποδεικτικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη στην υγεία της τοποθέτησης ταινίας στο πρόσωπο,στη θεωρία η χρήση ταινίας μπορεί να κρατήσει τους μύες στη θέση τους και να παρέχει απαλή πίεση που μπορεί να καθιστά δυσκολότερο το δέρμα του προσώπου να δημιουργήσει ρυτίδες.

"Το τράβηγμα του δέρματος και η κολλητική ταινία μπορούν να βοηθήσουν στη χαλάρωση του δέρματος σε μια ομαλή θέση, ιδίως όταν κοιμάστε,". "Μπορεί επίσης να μειώσει πόσο σκληρά και πόσο συχνά μπορείτε να δημιουργήσετε ρυτίδες και να βοηθήσετε στην πρόληψη των ρυτίδων ή τουλάχιστον να επιβραδύνετε το ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσονται."
Η τεχνική μπορεί να βοηθήσει λίγο, οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν λογικές προσδοκίες και να χρησιμοποιούν την τεχνική με μέτρο, δηλαδή όχι να το κάνουν πολύ συχνά ή να χρησιμοποιούν πολλή ταινία.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram

#face #taping #facetaping #beautytaping #tapingovernight