Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Ούτε λεφτά, ούτε δώρα… Μόνο χρόνο θέλουν οι γυναίκες, φίλε μου

 

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένας κόσμος που οι γυναίκες έβλεπαν τον άντρα τους, ή και όχι απαραίτητα, μια φορά το εξάμηνο.
Για να μην πάω σε πιο ακραίες περιπτώσεις, όπως αυτή της καημένης της Πηνελόπης που περίμενε δέκα χρόνια πόλεμο κι άλλα δέκα μέχρι να γυρίσει ο καλός της.

   Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Εν ολίγοις, η κατάσταση είχε ως εξής. Ο αντρικός πληθυσμός της γης ήταν πολύ απασχολημένος με πολέμους και συμμαχίες, με ανατροπές και αλλαγές του κόσμου, τόσο ώστε η φυσική τους παρουσία κοντά στον άνθρωπό τους να είναι μερικώς αδύνατη.

Με τα χρόνια η απόσταση αυτή μετριάστηκε, αλλά η ανάγκη εκδήλωσης προσοχής στη γυναίκα διαστρεβλώθηκε κατά πολύ.

Τώρα πια, θεωρείται επίδειξη προσοχής και εκδήλωση συναισθημάτων το να στείλεις μια ανθοδέσμη στο γραφείο, με μια κάρτα που θα λέει καλημέρα, επειδή έχετε τρεις μέρες να κοιμηθείτε μαζί, ή έστω να τη δεις και ξέρεις ότι έχει δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Μα οφείλω να σε πληροφορήσω, αγνώμονα και αδαή φίλε μου, πως αυτό που την πειράζει είναι ότι έχετε τρεις μέρες να κάνετε σeξ, ή έστω να δώσετε ένα φιλί.

Δε θέλει να μυρίσει τα τριαντάφυλλα (τα οποία είναι μεν μια φιλότιμη προσπάθεια), θέλει να μυρίσει το πουκάμισό σου, να σε νιώσει κοντά της, να δει τα μάτια σου και να καταλάβει πως ξέρεις ότι δεν είναι καλά.

Όσο κι αν θέλουμε να πιστεύουμε μανιωδώς πως με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, το να αφιερώνεις πολύ χρόνο στον άλλον είναι ουτοπικό, δεν παύει να είναι το σημαντικότερο συστατικό για μια υγιή επικοινωνία και σχέση.

Πιστεύεις αλήθεια πως έχει ανάγκη να περνάς οχτώ ώρες τη μέρα στο γυμναστήριο, αν εκείνη μπορεί να αγγίξει τους τέλειους κοιλιακούς που με κόπο χτίζεις, μόνο το Σαββατοκύριακο;

Τι να το κάνει φίλε μου η γυναίκα ένα Σαββατοκύριακο;

Τι να την κάνει την κοτρόνα το κόσμημα όταν εσύ δεν είσαι εκεί για να το δεις; Κι όταν εσύ ξοδεύεις χρόνο και χρόνο στα γυμναστήρια και τα μιτινγκ, πιστεύεις πως την ενδιαφέρει αν ξύρισες το μούσι όπως της αρέσει, ή χτύπησες ένα γ@μάτο τατουάζ μόνο για εκείνη;

Χίλιες φορές να μην είχες το τατουάζ και να την ξυπνούσες το πρωί με ένα φιλί, από κείνα που η αναπνοή δεν είναι ό, τι καλύτερο, αλλά το δίνεις έτσι κι αλλιώς γιατί το μόνο που σε νοιάζει είναι ότι ξυπνήσατε μαζί.

Δεν το θέλει η γυναίκα το πανάκριβο γαλλικό εστιατόριο, αν εσύ κάθε τρεις και λίγο είσαι στο κινητό για δουλειά. Προτιμάει δυο αυγά μάτια, φιλαράκια στην τηλεόραση, εσένα στο μισό εκατοστό απόσταση και το κινητό κλειστό.

Χρόνο θέλουν οι γυναίκες παιδιά, ούτε λεφτά ούτε ρούχα, ούτε προεδρικά μέγαρα. Η ψευδαίσθηση πως η φυσική σου παρουσία μπορεί να αντικατασταθεί με δυο ή τρία πράσινα χαρτονομίσματα, είναι αστεία και καινοφανής.

Κι αν ακόμα έχεις δεύτερες σκέψεις, την επόμενη φορά, αντί για τον κήπο του Βοτανικού, κόψε ένα λουλουδάκι από τον κήπο της κυρά Χαρίκλειας και τράβα να της το δώσεις από κοντά.

Το χαμόγελο που θα δεις, θα λυγίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram
via pillowfights.gr