Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Κολλιτσίδα το αποτοξινωτικό βότανο από τα 8 ισχυρότερα βότανα στον κόσμο!

Η κολλιτσίδα είναι ένα ισχυρότατο αντικαρκινικό, διουρητικό και αποτοξινωτικό βότανο και θεωρείται ως ένα από τα 8 ισχυρότερα βότανα στον κόσμο.

Βοηθά στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του αίματος, είναι ένα από τα ισχυρότερα διουρητικά βότανα το οποίο βοηθά στην αποβολή των άχρηστων συσσωρευμένων υλικών του οργανισμού κι ένα από τα ισχυρότερα εφιδρωτικά βότανα. 

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Η κολλιτσίδα είναι το βότανο που αυξάνει την έκκριση χολής ώστε να αφομοιωθούν καλύτερα τα λιπαρά τρόφιμα. Έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες σε μια σειρά από παθήσεις και έχει μια μακρά ιστορία μέσα στο διάβα των αιώνων ενώ κατέχει τη φήμη ενός από τα θρεπτικότερα και ισχυρότερα τονωτικά βότανα του ήπατος, μαζί με το γαϊδουράγκαθο.

Βοηθά στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό του αίματος.

Δρα ως αποτοξινωτικός παράγοντας σε σοβαρές ασθένειες,όπως ο καρκίνος(χυμός του φυτού).

Βοηθά στους διογκωμένους λεμφαδένες.
Είναι από τα ισχυρότερα διουρητικά βότανα,μειώνει το ουρικό οξύ, χρησιμοποιείται για την κατακράτηση υγρών και βοηθά στην ουρική αρθρίτιδα.Καθαρίζει τη λέμφο (χυμός του φυτού).

Χρησιμοποιείται για δερματολογικά προβλήματα που προκαλούνται,όταν το σώμα δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τοξίνες(έκχυμα).

Βοηθά στα προβλήματα του ουροποιητικού, όπως η κυστίτιδα.

Βοηθά στην έκκριση χολής ώστε να αφομοιωθούν καλύτερα τα λιπαρά τρόφιμα.

Τονωτικό βότανο για το συκώτι.

Πίνετε για πέτρες στα νεφρά και στη χολή.

Είναι ισχυρό εφιδρωτικό βότανο.

Είναι εξαιρετικό βότανο για αυτούς που έχουν διαβήτη.Με τη μορφή καταπλάσματος, βοήθα στην ψωρίαση και στο έκζεμα.
Χρησιμοποιείται για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.
Εξαιρετικό αποχρεμπτικό για τη βρογχίτιδα και άλλες παθήσεις των πνευμόνων.

Συγκεντρωτικά η κολλιτσίδα χρησιμοποιείται:

Στα εντερικά φουσκώματα, την κολίτιδα, τη δυσκοιλιότητα, τη ναυτία, την παχυσαρκία, την κυτταρίτιδα, τη δυσπεψία, τους πονοκεφάλους, τη διάρροια, τις αιμορροΐδες, τα αρθριτικά, τους ρευματισμούς και τις ισχιαλγίες -μειώνοντας το πρήξιμο γύρω από τις αρθρώσεις-, τη θυλακίτιδα, το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, τη λιθίαση της χολής, τη λιθίαση των νεφρών, τις λοιμώξεις του ουροποιητικού και τις παθήσεις του στομάχου.

Σαν ένα από ισχυρότερα διουρητικά βότανα χρησιμοποιείται σε μια σειρά από παθήσεις που σχετίζονται με την κατακράτηση των υγρών του οργανισμού όπως στην ουρική αρθρίτιδα.

Επίσης χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα καθώς έχει ισχυρές αντιδιαβητικές ιδιότητες, για τη μείωση της χοληστερίνης, για τα οιδήματα του οργανισμού.

Σαν άριστο αποχρεμπτικό βότανο χρησιμοποιείται για την οξεία ή χρόνια βρογχίτιδα και άλλες παθήσεις των πνευμόνων, στα κρυολογήματα, στη γρίπη, στην ιγμορίτιδα, σε ασθένειες του στόματος και του λαιμού.

Σαν άριστο αντισηπτικό βότανο σταματά τις μολύνσεις σταματώντας τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων

Έχει ισχυρή θεραπευτική δράση στις δερματολογικές παθήσεις όπως ακμή, πυώδη εξανθήματα, ψωρίαση, απόστημα, έρπη, μικροβιακό έκζεμα, τσιμπήματα των εντόμων, φαγούρα, λειχήνες, δοθιήνωση – καλόγεροι, εγκαύματα.

Στην ανάπτυξη και τόνωση των μαλλιών, στην τριχόπτωση, στην πιτυρίδα, στη σμηγματόρροια, στη μυκητίαση.

Αλλά και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως ο καρκίνος

Η κολλιτσίδα θεωρείται ισχυρότατο αντικαρκινικό καθώς βοηθά στην επουλωτική διαδικασία σε όλες τις περιπτώσεις. Η κολλιτσίδα είναι ένα από τα σπουδαιότερα αποτοξινωτικά βότανα και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων που προκαλούνται από «υπερφόρτωση» τοξινών.

 ΠΡΟΣΟΧΗ

Απαγορεύεται για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.
Πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή από άτομα που παίρνουν φαρμακευτική αγωγή για το ζάχαρο.
Η κατανάλωση στα βότανα πρέπει να γίνεται πάντα ΜΕ ΜΕΤΡΟ.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram