Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Οκτώ φθηνά λάθη που καθυστερούν την απώλεια λίπους

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα σφάλματα που σε κρατάνε «κολλημένο» στον αγώνα σου με τα παραπανίσια κιλά.

Όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη, παντού και πάντα, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Ευτυχώς, τα λάθη που αφορούν στην απώλεια βάρους είναι εύκολο να τα διορθώσεις. Ιδού λοιπόν τι μπορεί να κάνεις λάθος όταν δίνεις τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον του λίπους.

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!


Έχεις ένα «φτωχό» πρωινό γεύμα

Εάν κάθε πρωί αλείφεις λίγο βούτυρο με μαρμελάδα σε μία φέτα ψωμί και τρέχεις προς την πόρτα, κάνεις μεγάλη ζημιά στον εαυτό σου. Ένα πρωινό γεμάτο πρωτεΐνη θα μπορούσε να περιορίσει τις λιγούρες σου αργότερα μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με έρευνα του 2013.

Κάνεις μόνο καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις

Αν πιστεύεις ότι χρειάζεται να κάνεις μόνο ασκήσεις cardio ή καρδιοαναπνευστικές-όπως τις ονομάζουμε- και καθόλου ασκήσεις ενδυνάμωσης, για να κάψεις λίπος, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Εάν ασχοληθείς λίγο με τα βάρη, οι ειδικοί αναφέρουν ότι θα καταφέρεις να αυξήσεις το ποσό των θερμίδων που καις καθημερινά, γεγονός το οποίο θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος πιο γρήγορα.

«Παίζεις» μόνο με ελαφριά βάρη

Χρησιμοποιώντας μεγαλύτερα βάρη σε λιγότερες επαναλήψεις καις περισσότερες θερμίδες από το να σηκώνεις πιο ελαφριά βάρη σε περισσότερες επαναλήψεις. Απλά και κατανοητά...


Δεν τρως πριν την προπόνηση

Αν νομίζεις ότι θα καταφέρεις να κρατήσεις ένα χαμηλό ποσό θερμίδων αν δεν τρως πριν το γυμναστήριο, μάθε αυτό: Σύμφωνα με μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Arkansas, όσοι συμμετέχοντες κατανάλωναν κάποιο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες προτού γυμναστούν με μέτρια ένταση για 30 λεπτά, τελικά αποδείχτηκε ότι έκαιγαν περισσότερες θερμίδες σε σχέση με τους εθελοντές που «ίδρωναν τη φανέλα» νηστικοί.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram