Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Θεραπευτικό ρόφημα για την ενδυνάμωση των πνευμόνων

Θεραπευτικό ρόφημα με μπανάνα Αντιλλών, μάραθο, μελισσόχορτο για την ενδυνάμωση των πνευμόνων

Πρόκειται για μια γευστική και θεραπευτική συνταγή για τους πνεύμονές σας. 

Είναι ένα από τα καλύτερα ροφήματα για την αποβολή των τοξινών που συσσωρεύονται σε αυτά τα σημαντικά όργανα γεγονός που το καθιστά ιδανικό για πρώην καπνιστές που δεν θέλουν απλά να καθαρίσουν τους πνεύμονές τους αλλά να θεραπεύσουν επίσης τυχόν λοιμώξεις και να περιορίσουν το βήχα. 

Ο λόγος;

   Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Μπανάνα των Αντιλλών: αυτό το φυτό σας βοηθά να εξαλείψετε κάθε βλέννα ή φλέγμα που εμποδίζει τις αναπνευστικές σας οδούς. Επιπλέον, η μπανάνα των Αντιλλών αποτελεί έναν εξαιρετικό αντιφλεγμονώδη παράγοντα και είναι ιδανικό να καταναλώνεται ως έγχυμα ή με εισπνοή των ατμών της – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τσάι και σαν ζεστή κομπρέσα πάνω στο στήθος σας.
Μάραθος και μελισσόχορτο: ο συνδυασμός αυτών των δυο θεραπευτικών φυτών βοηθά στην αποβολή των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στους πνεύμονές σας ενώ παράλληλα σας χαλαρώνει. Πολλές φορές, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους πνεύμονες μπορεί να αισθάνεστε επίσης υπερβολική κόπωση και μια δυσάρεστη πίεση μέσω του αναπνευστικού συστήματος. Το μελισσόχορτο βοηθά στην ανακούφισή του.

Υλικά
1 κουταλιά της σούπας μελισσόχορτο
1 κουταλιά της σούπας μπανάνα των Αντιλλών
1 κουταλιά της σούπας μάραθο
1 κούπα νερό (200 ml)
2 κουταλιές της σούπας μέλι


Προετοιμασία
Ξανά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το νερό να βράσει. Εφόσον αρχίσει να βράζει, προσθέτετε τα τρία βότανα: τη μπανάνα των Αντιλλών, το μελισσόχορτο και το μάραθο. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά και στη συνέχεια αφήνετε το μείγμα να σταθεί για άλλα 10 λεπτά.
Αυτό το έγχυμα έχει λίγο έντονη γεύση λόγω της μπανάνας των Αντιλλών και γι’ αυτό σας προτείνουμε να προσθέσετε σε αυτή τη συνταγή δυο κουταλιές της σούπας μέλι. Παρά την έντονη γεύση του, θα πρέπει να πίνετε αυτό το τσάι τρεις φορές την ημέρα επειδή είναι εξαιρετικό για την αποτοξίνωση και τη μείωση των φλεγμονών.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

το διαβάσαμε ΕΔΩ