Σημεία στο σώμα μας που πονάνε λόγω κακής ψυχολογικής διάθεσης – ΠΩΣ θα ανακουφιστείτε!
Είναι ένα κομμάτι της ζωής που όλοι πρέπει να βιώσουμε σε κάποιον βαθμό. Όλοι έχουμε κοπεί, έχουμε χτυπήσει ή μελανιάσει από ένα χτύπημα ή πτώση, χωρίς να αναφερθούμε στους πονοκεφάλους ή άλλους πόνους.

    Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι πόνοι που δεν προκαλούνται από φυσικό τραύμα, αλλά προέρχονται από την συναισθηματική μας κατάσταση. Μπορούν να γίνουν επίμονοι και να επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας και όποιος και όλοι οι πόνοι, δεν θα πρέπει να αγνοηθούν.

Δείτε παρακάτω 7 τύπους σωματικών πόνων που συνδέονται με τα συναισθήματά μας:
1. Πόνοι στο πάνω μέρος της πλάτης. 
Σε μερικές περιπτώσεις προέρχεται από την μοναξιά, τη σύγχυση και του συναισθήματος πως δεν σε αγαπάνε. Ψάξτε για υποστήριξη στους φίλους, τους συγγενείς και τους αγαπημένους σας.

2. Πόνοι στο κάτω μέρος της πλάτης. 
Όταν αγχώνεστε για τα οικονομικά, μπορεί να εμφανιστεί αυτός ο πόνος. Αντί να τον αγνοήσετε, προσπαθήστε να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη.

3. Πονοκέφαλος. 
Πολύ συχνά, όταν υπάρχει μεγάλη πίεση και άγχος, αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες και άλλοι τύποι πόνων στο κεφάλι μπορεί να προέρχονται από αυτή την πίεση. Απλά χαλαρώστε και προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

4. Πόνοι στους αγκώνες. 
Εάν σας πονάει ο αγκώνας χωρίς να τον έχετε χτυπήσει, μάλλον σημαίνει πως δεν μπορείτε να δεχτείτε τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σας. Απλά αγκαλιάστε την αλλαγή και θα νιώσετε πολύ καλύτερα!
5. Πόνοι στο ισχίο. 
Όπως και οι πόνοι στους αγκώνες, οι πόνοι στο ισχίο σημαίνει πως φοβάστε να προχωρήσετε στο μέλλον. Πρέπει απλά να ακολουθήσετε το ρεύμα και να σηκωθείτε στα πόδια σας.

6. Πόνοι στο λαιμό.
Εάν είστε από αυτούς που κρατάνε έχθρα είτε προς τους άλλους είτε προς τους εαυτούς τους, τότε πιθανώς να νιώθετε το λαιμό σας άκαμπτο και να πονάει. Απλά επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που σας αρέσουν και προσπαθήσετε να συγχωρέσετε ότι σας βαραίνει.

7. Πόνοι στους ώμους. 
Έχετε νιώσει ποτέ λες και έχετε ένα τεράστιο βάρος στους ώμους; Είναι το συναισθηματικό βάρος που σηκώνετε και κουβαλάτε παντού μαζί σας. Είναι ένας πόνος που δεν γίνεται να αγνοήσεις, αλλά για να φύγει θα πρέπει να κάνετε κάτι για να μην σκέφτεστε τα προβλήματα και τα άγχη σας. Επίσης, καλό θα ήταν να σταματούσατε να υιοθετείτε προβλήματα άλλων.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

 το διαβάσαμε ΕΔΩ
cardiakos.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια