Βασιλακόπουλου: «4η δόση για όλους από τον επόμενο μήνα. Ξανάρχισε μεγάλη έξαρση κρουσμάτων»

 

#σχόλιο της σελίδας μας...πραγματικά μένουμε εκπλήττει με τα γεγονότα που αρχίζουν και εξελίσσονται πλέον αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Ενώ στην Ευρώπη έχουν καταργήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (Αγγλία , Γαλλία , Σκωτία , Δανία κ.α.) και στη Γερμανία από 24/3 ... εδώ βγάζουμε τον (πλέον είναι δόκιμος ο όρος ΠΛΑΣΙΕ των εμβολίων) Βασιλακόπουλο και με ύφος 100 καρδιναλίων μας κουνάει το δάχτυλο και λέει οτί πρέπει να γίνει και η 4η δόση για όλους.Πόσο ακόμα θα αφήνουμε τον κάθε Βασιλακόπουλο να λέει τις ανακρίβειες του ( για να μην πω τα ψέματα του ) και να κρύβετε πίσω από το ακαταδίωκτο!

Η 4η δόση του εμβολίου είναι αναγκαία, υπογράμμισε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στο Mega, τονίζοντας πως αρχικά θα εγκριθεί, ίσως και τον επόμενο μήνα, για τους πολίτες άνω των 60 ετών.

Όπως επεσήμανε “τρεις με τέσσερις μήνες μετά την 3η δόση, έχεις περίπου 40-50% πιθανότητα να νοσήσεις, αλλά εάν νοσήσεις, έχεις περί το 15% πιθανότητες να νοσήσεις βαριά και να πας στο νοσοκομείο» και πρόσθεσε ότι «τον τελευταίο καιρό ένα μεγάλο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι εξαιτίας του πολέμου, υπήρξε η ακρίβεια και σε συνδυασμό με την άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, δόθηκε το λάθος σήμα στους συμπολίτες μας ότι η πανδημία τελείωσε. Σε μεγάλα ποσοστά στη χώρα έχουμε το υποστέλεχος της όμικρον, την όμικρον 2 και έξαρση κρουσμάτων”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πέμπτου κύματος, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σημείωσε “δε νομίζω ότι θα πάμε σε κλασικό 5ο κύμα, για πολλούς λόγους, αρχικά λόγω αύξησης θερμοκρασίας και ταυτόχρονα στη χώρα αποκτούμε ανοσία πληθυσμιακή, αλλά όχι με τον ιδανικό τρόπο. Δεν πείθουμε τους ανθρώπους να πάμε να εμβολιαστούν».
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια