Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Συνταγή για σφηνάκι τζίντζερ (ginger shot), για ενίσχυση του ανοσοποιητικού !

Το ginger shot (σφηνάκι τζίντζερ) δεν είναι μόνο ένα γευστικό ρόφημα, αλλά μια δεξαμενή ενέργειας με οφέλη για τον οργανισμό, καθώς συνδυάζει τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του τζίντζερ, τον πλούσιο σε βιταμίνη C χυμό εσπεριδοειδών, το superfood καρύκευμα κουρκουμά και την γλυκιά και δυναμωτική γεύση του μελιού.


Αφιερώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας και δοκιμάστε να το ετοιμάσετε στο σπίτι, φρέσκο και υγιεινό, με υλικά που σας προσφέρει η φύση, για να αυξήσετε την ενέργεια και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας.

Υλικά για τη Συνταγή

Εκτέλεση

1.Βάλτε όλα τα υλικά δηλαδή το πορτοκάλι, το μανταρίνι, το λεμόνι, το μέλι, τη σκόνη κουρκουμά, το νερό και το τζίντζερ στο μπλέντερ ή σε έναν πολυκόφτη μούλτι.
2.Πολτοποιήστε, με αρκετές πιέσεις, στο μπλέντερ, μέχρι να έχετε ένα λείο μίγμα.
3.Σουρώστε το με τη βοήθεια ενός λεπτού τρυπητού, για να ξεχωρίσει ο χυμός από την πούλπα.
4.Βάλτε το σε γυάλινα μπουκαλάκια και καταναλώστε το αμέσως, για να μη χαθούν οι ιδιότητές του, σερβίροντάς το με φρέσκα φύλλα δυόσμου και φέτες λεμονιού.



Συμβουλή

Αν δεν έχετε μπλέντερ, στίψτε και σουρώστε τον χυμό των εσπεριδοειδών ξεχωριστά και τρίψτε στη λεπτή μεριά του τρίφτη και σουρώστε έπειτα, το φρέσκο τζίντζερ. Ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά και είναι έτοιμο να το απολαύσετε.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram