Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Ανθούριο: Ένα λουλούδι γεμάτο ΠΑΘΟΣ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

 

Σε μια γωνιά του ανθοπωλείου, ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και ορχιδέες, ξεχωρίζει ένα λουλούδι σαγηνευτικό, με βελούδινα πέταλα σε χρώμα φλογερού έρωτα. Το ανθούριο, με την αέρινη κομψότητα και το ακαταμάχητο σχήμα καρδιάς, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Κάθε ανθούριο μοιάζει με ένα μικρό έργο τέχνης, σμιλεμένο από τα χέρια της Αφροδίτης. Τα γυαλιστερά φύλλα του αγκαλιάζουν τρυφερά το άνθος, σαν χέρια ερωτευμένων που σμίγουν. Το έντονο κόκκινο χρώμα, σύμβολο του πάθους και της αφοσίωσης, μαγνητίζει το βλέμμα και ξυπνάει αισθήματα έρωτα και λαχτάρας.

Σύμφωνα με τον μύθο, το ανθούριο άνθισε για πρώτη φορά την ώρα που ο θεός της αγάπης, Έρως, τραυματίστηκε από ένα αγκάθι. Το αίμα του έσταξε στο χώμα και από εκεί φύτρωσε αυτό το μοναδικό λουλούδι, βαμμένο στο χρώμα του έρωτα.

Ακόμα και σήμερα, το ανθούριο παραμένει σύμβολο αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Η ανθεκτικότητα του λουλουδιού, που διατηρείται ζωντανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελεί εγγύηση για την μακροζωία των συναισθημάτων.

Φέτος, την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αφήστε ένα ανθούριο να μιλήσει για εσάς. Δωρίστε το στην αγαπημένη σας, αφήνοντας τα βελούδινα πέταλα και το σαγηνευτικό χρώμα του να εκφράσουν τα λόγια που ίσως ντρέπεστε να πείτε.

Συνδυάστε το ανθούριο με:

  • Μια ρομαντική κάρτα με ειλικρινή λόγια αγάπης.
  • Μια βραδιά γεμάτη κεριά, μουσική και γλυκά λόγια.
  • Μια υπόσχεση για αιώνια αγάπη και αφοσίωση.

Ας γίνει το ανθούριο το σύμβολο της αγάπης σας, μια υπενθύμιση ότι το πάθος και η αφοσίωση μπορούν να ανθίσουν ακόμα και στις πιο απρόσμενες στιγμές.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram