Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Αληθινή Αγάπη : Χτίζοντας Γέφυρες & Αντιμετωπίζοντας Εμπόδια

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Αυτός που σας αγαπά αληθινά δεν ψάχνει ανούσιες δικαιολογίες και δεν προσφέρει τυπικές απαντήσεις όπως "δεν μπορώ". Δεν σας αποφεύγει, δεν σας απορρίπτει όταν υποδεικνύετε πόσο σημαντικός είστε γι' αυτόν.

Ο αληθινά αγαπών δημιουργεί ευκαιρίες εκεί που φαίνεται αδύνατο, χτίζει γέφυρες στα ερείπια και βρίσκεται δίπλα σας, έστω και για λίγα λεπτά, ακόμα κι αν έχει πίεση. 

Θέλει να είναι κοντά σας, ακόμα κι αν δεν μπορεί να παρευρεθεί από κοντά, θα σας στείλει ένα μήνυμα για να ρωτήσει πώς είστε και αν χρειάζεστε κάτι, γνωρίζοντας ότι είναι πάντα διαθέσιμος.

Η αληθινή αγάπη είναι ανεξάντλητη. Δεν αφήνεται να εμποδίσει τίποτα, και κάθε εμπόδιο αποτελεί ευκαιρία για να ενισχυθεί και να ωριμάσει ακόμα περισσότερο. Η αληθινή αγάπη δεν ψάχνει δικαιολογίες για να φύγει. Είναι σταθερή και ανθεκτική, όπως ο βράχος που αντέχει τις επιθέσεις των κυμάτων χωρίς να κουνιέται από τη θέση του.

Μην ακούτε ανθρώπους που λένε ότι δεν έχουν χρόνο για εσάς ή ότι δεν μπορούν να είναι μέρος της ζωής σας. Αν σας αγαπούσαν πραγματικά, θα βρίσκαν τρόπο να είναι εκεί για εσάς. Τα εμπόδια δεν τους απομακρύνουν, αλλά τους πείθουν να προσπαθήσουν περισσότερο.

Οι άνθρωποι πάντα βρίσκουν χρόνο για αυτά που αγαπούν. Ο χρόνος δεν είναι κάτι που βρίσκουν, αλλά κάτι που δημιουργούν. 

Αξίζει να βρείτε ανθρώπους που αφιερώνουν ακόμα και τα λεπτά τους για να είναι μαζί σας, ενώ οι υπόλοιποι απλά περισσεύουν.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram