Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Λάδι Κανέλας και "Σβήστε" Ρυτίδες και Κυτταρίτιδα !

 

Όλες γνωρίζουμε πως τα χρόνια περνούν και αποτυπώνονται στο πρόσωπο μας. 

Αυτό που ίσως δεν ξέρατε, είναι ότι πέρα από τις ακριβές κρέμες του εμπορίου, μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας στη μάχη της αντιγήρανσης, κάνοντας μια απλή θεραπεία με ένα θαυματουργό αρωματικό λάδι κανέλας.

Το κυνήγι της νεότητας και η μάχη με τα σημάδια του χρόνου πιέζουν διαρκώς την επιστήμη και την τεχνολογία προς εξεύρεση όλο και αποτελεσματικότερων μεθόδων αντιγήρανσης. Από τα περιβόητα μπάνια σε γάλα της Κλεοπάτρας μέχρι τις θεραπείες με πλάσμα αίματος (Platelet Rich Plasma – PRP), για την περιποίηση τους δέρματος και η διαφύλαξη της νεότητάς του έχουν αξιποιηθεί ουσίες και ενώσεις που είτε δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν είτε αγνοούσαμε τις ιδιότητές τους.

Πως θα φτιάξετε το λάδι κανέλας:
Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο των 100 ml με ράβδους κανέλας Καλύψτε τους ράβδους μέχρι πάνω με λάδι ελιάς. Βάλτε και αφήστε το βάζο στον ήλιο για 3 εβδομάδες.

Η κανέλα θα αποδεσμεύσει τα δραστικά συστατικά της στο λάδι ελιάς και έτσι θα έχετε ένα θαυματουργό λάδι εύκολα και οικονομικά.

Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της κανέλας χρησιμοποιούνται για να καταπραΰνουν τον πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις. Για παράδειγμα ανακουφίζει από τους πόνους της ρευματοειδούς αρθρίτιδας ή τη δυσκαμψία λόγω της κακής στάσης του σώματος. Έχει αποδειχτεί ότι περιορίζει το βήχα, τα κρυολογήματα και τη δυσκοιλιότητα.

Δεν χρειάζεται να βγάλετε τις ράβδους κανέλας από το μπουκάλι. Όσο μένουν μέσα τόσο το λάδι σας θα γίνεται πιο δυνατό.

Τρόπος εφαρμογής:
Κάθε δύο μέρες απλώστε μια ποσότητα από το λάδι στο πρόσωπο και τον λαιμό σας δημιουργώντας μια λεπτή στρώση και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα σημεία που έχουν ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Καλό θα ήταν να προτιμήσετε να κάνετε τη θεραπεία το βράδυ.

Σημείωση: Πριν χρησιμοποιήσουμε το λάδι κανέλας το αραιώνουμε με κάποιο άλλο λάδι όπως αραβοσιτέλαιο,σησαμέλαιο,baby oil, ότι έχουμε σε ποσότητες 5 σταγόνες λάδι κανέλας με 7 κουταλιές άλλου λαδιού.

Λάδι κανέλας με αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο και βιταμίνη Ε. Ιδανικό για την καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.100% φυτικό.
▪︎Μειώνει άμεσα την κυτταρίτιδα
▪︎Επιτυγχάνει την σύσφιξη του δέρματος
▪︎Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος
▪︎Ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα
Δεν το χρησιμοποιούν όσοι είναι αλλεργικοί στην κανέλα.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram