Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η παρουσιάστρια, που δίνει μάχη με τον καρκίνο!


H Αντιγόνη Ανδρεάκη, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος από την Κρήτη, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ειδικότερα, έκανε πρεμιέρα σε νέα ώρα με την εκπομπή Live με την Αντιγόνη της Τηλεόρασης CRETA. Με χαμόγελο, αισιοδοξία, πείσμα και δύναμη ψυχής, η Αντιγόνη Ανδρεάκη καλησπέρισε το κοινό της Κρήτης στις 20.45, ενώ σύντομα ετοιμάζει και δεύτερη εκπομπή.

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη είχε μιλήσει στο T-live  για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Θέλω να πω στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται, πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού.

Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόχειρη μεταμόρφωση», εξομολογήθηκε.

Τέλος η 47χρονη δημοσιογράφος ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την κόρη της η οποία βρίσκεται δίπλα της διαρκώς σε όλο αυτόν τον αγώνα: «Μεγαλώνοντας αν θέλω να θυμάται κάτι απ΄όλο αυτό είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ , δεν έφυγε.

Όπως είχα χάσει εγώ τον δικό μου πατέρα. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της, δεν ξαπλώσαμε. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής T-live.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram


το διαβάσαμε ΕΔΩ