Φυσικό αντικαρκινικό φάρμακο με μέλι και τζίντζερ

Το μέλι και το τζίντζερ είναι ισχυρές πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αναχαίτισης της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων.
λίγοι γνωρίζουν ότι αυτή η γευστική ρίζα έχει επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες, οι οποίες μπορεί να αποτελούν το κλειδί για να ξεπεράσετε τη συγκεκριμένη νόσο εφόσον αυτή δεν βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Γιατί το τζίντζερ είναι καλύτερο από μερικά φάρμακα για τον καρκίνο;

Σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Georgia State University διαπιστώθηκε ότι το εκχύλισμα τζίντζερ μείωσε το μέγεθος των όγκων στον προστάτη σε ποντίκια κατά 56%. Χάρη σε αυτή την έρευνα, οι επιστήμονες μπόρεσαν να παρατηρήσουν την αντικαρκινική δράση του τζίντζερ και το ρόλο του στη μείωση του μεγέθους των όγκων. Επιπλέον, έχει βρεθεί ότι το τζίντζερ αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την υγεία με πολλούς τρόπους.

Γιατί, λοιπόν,  λέγεται ότι μερικές φορές το τζίντζερ μπορεί να είναι αποτελεσματικότερο από τα εμπορικά φάρμακα κατά του καρκίνου;
Παρόλο που οι γιατροί συνήθως συνταγογραφούν φάρμακα ως τη μοναδική επιλογή για την καταπολέμηση αυτής της νόσου, η αλήθεια είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις τα φάρμακα μπορούν στην πραγματικότητα να επιδεινώσουν την κατάσταση του ασθενούς και να επιταχύνουν την ανάπτυξη των όγκων μειώνοντας την ικανότητά του για ανάρρωση. Τα φάρμακα μπορεί να μοιάζουν αποτελεσματικά για την καταπολέμηση μιας νόσου όπως ο καρκίνος, όμως οι πιθανές παρενέργειες μπορούν στην πραγματικότητα να προκαλέσουν περισσότερο κακό από ότι καλό, μερικές φορές ακόμα και μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής του ασθενούς.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπαινισσόμαστε ότι οι ασθενείς θα πρέπει να εγκαταλείψουν την κλινικά εγκεκριμένη θεραπεία τους. Όμως, θέλουμε να παρουσιάσουμε μια αποτελεσματική εναλλακτική που μπορείτε να θεωρήσετε ως μια συμπληρωματική μέθοδο αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου. Το τζίντζερ είναι ένα οικονομικό προϊόν, απλό στην προετοιμασία και τα αποτελέσματά του μπορούν να είναι εκπληκτικά, εφόσον το καταναλώνετε τακτικά.

Το τζίντζερ ουσιαστικά δεν έχει βλαβερές παρενέργειες στο σώμα. Αντί να επιταχύνει την ανάπτυξη των κακοήθων όγκων, έχει αποδειχτεί ότι στην πραγματικότητα αναχαιτίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του προστάτη. Άλλες μελέτες έχουν συμπεράνει ότι το τζίντζερ μπορεί στην πραγματικότητα να έχει αρνητική επίδραση στην ανάπτυξη του καρκίνου. Μάλιστα, ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι το τζίντζερ μπορεί να είναι ωφέλιμο για την καταπολέμηση μέχρι και 101 άλλων ασθενειών.

Τζίντζερ και μέλι για την καταπολέμηση του καρκίνου

Η παρακάτω συνταγή με τζίντζερ και μέλι έχει γίνει πολύ δημοφιλής στο διαδίκτυο από τότε που πολλοί άνθρωποι δήλωσαν ότι τους βοήθησε στη μάχη τους κατά του καρκίνου.
Οι καρκινοπαθείς που χρησιμοποίησαν αυτή τη συνταγή λένε ότι είδαν βελτίωση ή ξεπέρασαν τη νόσο χωρίς χειρουργική επέμβαση ή χημειοθεραπεία.

Συστατικά
2 μεγάλα κομμάτια ρίζα τζίντζερ
450 γραμμάρια βιολογικό μέλι

Προετοιμασία

Ξεφλουδίστε και πλύντε τη ρίζα του τζίντζερ, τρίψτε τη και αναμείξτε τη με το μέλι. Αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βάζο και καταναλώστε μία ή δύο κουταλιές της σούπας κάθε μέρα.
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ξύλινο ή πλαστικό κουτάλι.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook