Θεραπεία για την ριζική αποτοξίνωση του οργανισμού


ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το σώμα μας αποβάλλει κυρίως τις τοξίνες που συσσωρεύει μέσω του συκωτιού  το οποίο αποτοξινώνει και καθαρίζει τον οργανισμό  φιλτράροντας συνεχώς το αίμα από τα δηλητήρια που εισέρχονται σε αυτό μέσω της πεπτικής οδού, του δέρματος και του αναπνευστικού συστήματος.

Αλλά όταν το συκώτι καταπονηθεί ως αποτέλεσμα του στρες ή της υπερβολικής έκθεσης σε τοξίνες, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να «αποτινάξει» την ισορροπία και να θέσει την υγεία σας σε σοβαρό κίνδυνο.
Δεδομένου ότι το συκώτι είναι επίσης υπεύθυνο για την παραγωγή της χολής, μια άλλη μορφή αποτοξίνωσης που είναι μεταβολικά απαραίτητη για την διάσπαση και την αφομοίωση των λιπών και των πρωτεϊνών από το φαγητό σας, είναι εξαιρετικά σημαντικό το συκώτι σας να διατηρηθεί σωστά. Χωρίς τη σωστή λειτουργία του συκωτιού, το σώμα σας δεν θα είναι σε θέση να καθαρίζει τον εαυτό του και ν” απορροφά θρεπτικά συστατικά, το οποίο θα ήταν καταστροφικό για την υγεία.
Κάθε φορά που εκτελείτε ορισμένες  θεραπείες για να καθαρίσει ο οργανισμός από τις τοξίνες  καμία ασθένεια είναι σε θέση να σας επιτεθεί
Θα σας δώσω μια αυθεντική συνταγή για μια δραματική θεραπεία στην εντερική κάθαρση...

ΣΥΝΤΑΓΗ 

Πάρτε 1,5 κιλό φρέσκα καρότα και μισό κιλό φρέσκα παντζάρια.
Κόβουμε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα τηγάνι.
Ρίξτε βραστό νερό πάνω από αυτό-θα πρέπει να καλύπτει  τα λαχανικά δύο δάχτυλα ».
Προσθέστε μια χούφτα αποξηραμένα βερίκοκα και σταφίδες. Τοποθετήστε το τηγάνι μακριά ​​από τη θερμότητα και περιμένετε  το νερό να κρυώσει.

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι στο μείγμα και αφήστε το να καθίσει για 12 ώρες σε δροσερό χώρο.
Στραγγίστε το και έτοιμο το αποτοξινωτικό σας μείγμα ...
Πιείτε μισό ποτήρι, τρεις φορές την ημέρα.
Αυτή η εντερική κάθαρση θα ήταν καλό να ασκηθεί για ένα μήνα.
Κρατήστε το μείγμα  στο ψυγείο ..
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook