ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ - ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Το άρθρο είναι από την σελίδα healthawhw.com και σας το γράφω …
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ δικα σας
Τρείς Τύποι με σπαράγγια ΥΠΑΡΧΟΥΝ, λευκά σπαράγγια στο πίσω μέρος και πράσινα σπαράγγια στη μέση.

Αρκετά χρόνια πριν, είχα έναν άνθρωπο που αναζητούσε σπαράγγια για ένα φίλο που είχε καρκίνο. Μου έδωσε ένα αντίγραφο του άρθρου, με τίτλο `Σπαράγγια για τον καρκίνο», τυπωμένο σε Cancer News Journal, Δεκέμβριος 1979.

Θα το μοιραστώ εδώ, όπως ακριβώς το μοιράστηκε μαζί μου: «Είμαι βιοχημικός, και έχω ειδικευτεί στη σχέση της διατροφής με την υγεία για πάνω από 50 χρόνια.

Αρκετά χρόνια πριν, έμαθα από την ανακάλυψη του Richard R.Vensal, DDS ότι τα σπαράγγια μπορεί να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Ιστορικά εδώ ΕΙΝΑΙ μερικά παραδείγματα:

Υπόθεση Αρ. 1, Ένας άνθρωπος με μια σχεδόν απελπιστική περίπτωση της νόσου του Hodgkin (καρκίνος του λεμφικού αδένα), ο οποίος ήταν εντελώς ανίκανος. Μέσα σε 1 χρόνο από την έναρξη της θεραπείας με σπαράγγια, οι γιατροί του δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τυχόν σημάδια του καρκίνου.
Περίπτωση 2,
Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας 68 ετών που έπασχε από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη για 16 χρόνια. Μετά από χρόνια με ιατρικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της ακτινοβολίας χωρίς βελτίωση, άρχισε με την θεραπεία με τα σπαράγγια. Μέσα σε 3 μήνες, οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο όγκος της ουροδόχου κύστης του είχε εξαφανιστεί και ότι τα νεφρά του ήταν φυσιολογικά.

Περίπτωση 3, ένας άνθρωπος που είχε καρκίνο του πνεύμονα. Στις 5 Μαρτίου του 1971, στο χειρουργικό τραπέζι όπου βρήκαν καρκίνο του πνεύμονα ήταν πολύ προχωρημένος Ο χειρουργός δήλωσε την περίπτωση του απελπιστική. Στις 5 Απριλίου άκουσε για τη θεραπεία με τα σπαράγγια και αμέσως άρχισε Μέχρι τον Αύγουστο, x-ray εικόνες αποκάλυψαν ότι όλα τα σημεία του καρκίνου είχαν εξαφανιστεί.

* Υπόθεση Αρ. 4 Μια γυναίκα που ήταν προβληματισμένη για πολλά χρόνια με τον καρκίνο του δέρματος. Έχει αναπτύξει τελικά διαφορετικούς καρκίνους του δέρματος που είχαν διαγνωστεί ως προχωρημένοι. Μέσα σε 3 μήνες μετά την έναρξη με τα σπαράγγια, ο ειδικός δέρμα της, δήλωσε ότι το δέρμα της φαινόταν μια χαρά και χωρίς πλέον βλάβες . Αυτή η γυναίκα ανέφερε ότι η θεραπεία με σπαράγγια είχε θεραπευτεί επίσης και η νεφρική νόσο της, η οποία ξεκίνησε αποτο 1949.

Δεν ήταν έκπληξη σε αυτό το αποτέλεσμα, ως εξής: τα στοιχεία του Materia Medica », εκδόθηκε το 1854 από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, δήλωσε ότι τα σπαράγγια χρησιμοποιήθηκαν ως μια δημοφιλής θεραπεία για τις πέτρες στα νεφρά. Μάλιστα αναφέρεται σε πειράματα, το 1739, για τη δύναμη του σπαραγγιού στη διάλυση με πέτρες.
Θα υπάρχουν και άλλες ιστορίες με την ίδια υπόθεση, αλλά το ιατρικό κατεστημένο έχει παρέμβει με την απόκτηση μας μερικά από τα αρχεία. Κάνω λοιπόν έκκληση στους αναγνώστες να διαδώσουν αυτές τις καλές ειδήσεις και να μας βοηθήσουν να συγκεντρώθουν ένα μεγάλο αριθμό ιστοριών με περιπτώσεις που θα κατακλύσει τους ιατρικούς σκεπτικιστές σχετικά με αυτή την απίστευτα απλή και φυσική θεραπεία. Για τη θεραπεία,με τα σπαράγγια πρέπει να μαγειρεύονται πριν από τη χρήση, και ως εκ τούτου και σε κονσέρβα τα σπαράγγια είναι τόσο καλά όσο και φρέσκα.

** ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

1) Τοποθετήστε τα μαγειρεμένα σπαράγγια σε ένα μπλέντερ και κάντε τα πουρέ, και να φυλάσσεται στο ψυγείο.

2) Δώστε στον ασθενή 4 πλήρεις κουταλιές της σούπας δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

Οι ασθενείς συνήθως εμφανίζουν κάποια βελτίωση από 2-4 εβδομάδες. Μπορεί να αραιωθεί με νερό και να χρησιμοποιηθεί ως ένα κρύο ή ζεστό ρόφημα. Η προτεινόμενη δοσολογία βασίζεται στην τρέχουσα εμπειρία, αλλά σίγουρα μεγαλύτερες ποσότητες δεν μπορεί να κάνουν καμία ζημιά και μπορεί να χρειαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ως βιοχημικός, έχω κάνει μια εκτενή μελέτη όλων των πτυχών του καρκίνου, καθώς και όλες τις προτεινόμενες θεραπείες. Ως εκ τούτου, είμαι πεπεισμένος ότι σπαράγγια ταιριάζουν καλύτερα με τις τελευταίες θεωρίες σχετικά με τον καρκίνο.Τα Σπαράγγια περιέχουν μια καλή παροχή πρωτεϊνών αποκαλούμενων ιστόνες, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι δραστικές στον έλεγχο της κυτταρικής ανάπτυξης. Αυτό αντιπροσωπεύει για τη δράση τους σχετικά με τον καρκίνο και ως γενικό τονωτικό του σώματος. Εν πάση περιπτώσει, ανεξάρτητα από τη θεωρία, τα σπαράγγια που χρησιμοποιούνται ως προτείνουμε, είναι μια αβλαβής ουσία.
Έχει αναφερθεί από το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, Ότι τα σπαράγγια ΕΙΝΑΙ ΤΟ υψηλότερο ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ περιέχουν γλουταθειόνη, η οποία θεωρείται ένα από υα πιο ισχυρά αντικαρκινογόνα και αντιοξειδωτικά.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.