Το πικρό φρούτο που σκοτώνει κατά 90% τα καρκινικά κύτταρα

Για την καταπολέμηση του καρκίνου, θα πρέπει να αναζητούμε φυσικές ουσίες που παρεμποδίζουν τον μεταβολισμό των καρκινικών κυττάρων.
Όλες οι κρίσεις τοξίνωσης, από τον καρκίνο μέχρι το κοινό κρυολόγημα, είναι ουσιαστικά θεραπευτικές κρίσεις. 
Όταν αυτές οι κρίσεις υποστηρίζονται με καθαρμούς και φυσικές μεθόδους, ο οργανισμός αναρρώνει ταχύτατα. Ωστόσο, όποτε επεμβαίνουμε με μέτρα που καταστέλλουν τα συμπτώματα, μία βραχυπρόθεσμη «ανάρρωση» μπορεί να μετατραπεί σε χρόνια πάθηση. 
Δυστυχώς, οι ερευνητές για τον καρκίνο δεν τολμούν ή δεν θέλουν να βρουν φυσική θεραπεία για τον καρκίνο. Δεν έχουν εκπαιδευτεί γι ‘αυτό, ούτε αμείβονται γι’ αυτό. Ακόμα και αν έβρισκαν μία φυσική θεραπεία, αυτό δεν θα έβγαινε ποτέ στο φως της δημοσιότητας.
Πρόσφατα, ανακαλύφτηκε  ένα φρούτο το οποίο ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξολόθρευση των καρκινικών κυττάρων του παγκρέατος. 


Το φρούτο ονομάζεται πικρό πεπόνι και είναι δημοφιλέστατο στην Okinawa της Ιαπωνίας.

Όταν το πικρό πεπόνι αραιώνεται στο 5% σε νερό, αποδείχθηκε εξαιρετικά βλαβερό για τις καρκινικές κυτταρικές σειρές του παγκρέατος. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο χυμός πικρού πεπονιού μείωσε την βιωσιμότητα δύο καρκινικών κυτταρικών σειρών κατά 90% και σκότωσε τις εναπομείναντες δύο σειρές σε ποσοστό 98%.

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα – αλλά λειτουργούν όπως στις εργαστηριακές συνθήκες και στα ζώα;
Θα έχουν αποτέλεσμα στους ανθρώπους; Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Colorado χορήγησαν δόσεις πικρού πεπονιού σε ποντίκια και είδαν μία μείωση της τάξης του 64% στο μέγεθος των όγκων του παγκρέατος δίχως καμία παρενέργεια.

Η δόση ήταν η ίδια όπως έξι γραμμάρια σκόνης για έναν άνθρωπο μέσου μεγέθους. 
Το πικρό (πράσινο) πεπόνι μπορεί επίσης να βοηθήσει τους διαβητικούς. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το πικρό πεπόνι βοηθάει στη βελτίωση των μεταβολικών ζητημάτων μέσω της επίδρασης του στο μεταβολισμό της γλυκόζης.

Ασφαλώς, αν πάσχετε από καρκίνο ή διαβήτη, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για το αν θα μπορέσετε να συνδυάσετε τη θεραπεία με πικρό πεπόνι με την υφιστάμενη θεραπεία που ακολουθείτε ώστε να έχετε το μεγαλύτερο δείκτη επιτυχίας κατά του καρκίνου.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.