Φυσική θεραπεία που καταστρέφει κύστες και λοιμώξεις των νεφρώνΦυσικό Σούπερ Αντιβιοτικό καταστρέφει όλες τις κύστες και τα νεφρά λοιμώξεις μετά την πρώτη χρήση!

Σήμερα θα πάμε να παρουσιάσουμε μια μεγάλη φυσική θεραπεία που θα σας βοηθήσουν στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος γρήγορα και αποτελεσματικά.
Αν είχατε μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι. Θα σας κάνει να πάτε στην τουαλέτα συχνά και ούρηση γίνεται απίστευτα επώδυνη μετά από λίγο. Ακόμη και τα φάρμακα που ο γιατρός σας σας έδωσε δεν λειτουργούν κάθε φορά, γι ‘αυτό θα πρέπει να στραφούν σε φυσικά αντιβιοτικά.

Της ουροδόχου κύστης φλεγμονή επηρεάζει κάθε πέμπτη γυναίκα στον κόσμο. Προκαλείται από το βακτήριο E. Coli Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει κυστίτιδα συνοδεύεται από συμπτώματα όπως πόνο κατά την ούρηση, αίμα στα ούρα, πόνος στην πλάτη, πυρετό και ρίγη.

Εδώ είναι πώς να προετοιμάσει μια φυσική θεραπεία κατά των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος:
Συστατικά:

-2 Dl. ελαιόλαδο
-250 γρ. οργανικών μέλι
-250 γρ. από φλούδα λεμονιού
-250 γρ. της ρίζας μαϊντανού

Παρασκευή:


Ψιλοκόψτε το μαϊντανό ψιλοκομμένο και το ανακατεύουμε στο μπλέντερ μαζί με τα άλλα συστατικά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε σε ένα πλαστικό δοχείο και να το διατηρήσετε στο ψυγείο, και καταναλώνουν μία κουταλιά του φαρμάκου κάθε πρωί με άδειο στομάχι.
Όταν διαλέγετε τα υλικά για τη θεραπεία, βεβαιωθείτε ότι το μέλι είναι βιολογικό και ότι τα άλλα συστατικά είναι χωρίς φυτοφάρμακα. Αν δεν είστε σίγουροι για την προέλευσή τους, τα πλένουμε καλά με μαγειρική σόδα και ζεστό νερό.

Προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία επούλωσης, αποφύγετε να πίνετε καφέ ή τρώγοντας σοκολάτα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεδομένου ότι μπορούν να κάνουν τα βακτήρια στη σειρά του ουροποιητικού συστήματος γρηγορότερα.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.