Το ρόφημα που σταματάει τη συσσώρευση λίπους στο αίμα σας και αποτρέπει την αύξηση βάρους!

Η «βιομηχανία» της απώλειας βάρους είναι γεμάτη μύθους. Οι αυστηρές δίαιτες, όμως, δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερος τρόπος για να χάσει κανείς βάρος.
Όσο μεγαλώνουμε τόσο επιβραδύνεται ο μεταβολισμός μας. Όμως, η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερο κινούμαστε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού λίπους και τη μείωση της άπαχης μυϊκής μάζας, γεγονός που επιβραδύνει το μεταβολισμό μας.

Κουνήσου λοιπόν!
Ένας υγιής μεταβολισμός δεν καίει μόνο το πλεονάζον λίπος, αλλά προωθεί την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας. Για υγεία και απώλεια βάρους, πρέπει να αυξήσεις το βάρος σου όσον αφορά τη μυϊκή μάζα και να μειώσεις το ποσοστό σωματικού λίπους.
Η άσκηση αυξάνει την άπαχη μυϊκή μάζα, επειδή ένας γυμνασμένος μυς είναι πιο δυνατός και πιο μεγάλος. Απαιτεί επίσης ενέργεια, η οποία παρέχεται από το περιττό σωματικό λίπος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περπατάς 3 ώρες την εβδομάδα για να διατηρείς σε διαρκή λειτουργία το μεταβολισμό σου, αρκεί να ξεπερνάς τα 30 λεπτά κάθε φορά.

Εκτός από την άσκηση, υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να χάσουμε βάρος.

Αυτό το ειδικό ρόφημα σας βοηθά να κατεβάσετε τα επίπεδα της χοληστερόλης και να χάσετε βάρος.

Να τι θα χρειαστείτε...

5 βιολογικά λεμόνια
5-6 κλωναράκια μαϊντανό
3 λίτρα νερό
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
Οδηγίες:

Κόβουμε τα λεμόνια και το μαϊντανό, στη συνέχεια, βράζουμε για 2 ώρες σε χαμηλή φωτιά. Όταν ο χρόνος περάσει, βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για μια ώρα. Αφαιρούμε τα συστατικά και τα κόβουμε, στη συνέχεια, μαγειρεύουμε και πάλι για 3 ώρες.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να έχουμε 1,5 λίτρα σιρόπι.

Πίνουμε κάθε πρωί σε ένα μικρό ποτήρι.

Θα πρέπει να έχουμε αρκετό για 15 ημέρες.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook