ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ


Κατάργηση όλων των τοξινών από το σώμα σε 3 Ημέρες: Μια μέθοδος που προλαμβάνει τον καρκίνο, αφαιρεί το λίπος και το υπερβολικό νερό!

Αν αισθάνεστε σαν να είστε σε ανάγκη για μια αποτοξίνωση, δοκιμάστε αυτή την μέθοδο για 3 ημέρες

Κατάργηση όλων των... γαλακτοκομικών προϊόντων, δύο ημέρες πριν ξεκινήσετε στην αποτοξίνωση

Τα Γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να επηρεάσουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης, γιατί χωνεύονται αργά από το σώμα. Το σώμα σας θα πρέπει να απαλλαγεί από τις τοξίνες από πάρα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό των πνευμόνων σας.
Πίνετε 1 κούπα της φυτικό καθαρτικό τσάι πριν πάτε για ύπνο το βράδυ πριν από τις 3 ημερες Αυτό θα βοηθήσει το σύστημά σας να απαλλαγούμε από κάθε τοξίνες στα έντερα σας που μπορεί να έχουν την τάση να σας κάνουν δυσκοίλιο. Οι πνεύμονές σας δεν πρέπει να είναι καταπονημένοι από μπλοκαρίσματα οπουδήποτε στο σώμα κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης σας.
Πιέστε δύο ολόκληρα λεμόνια σε ένα φλιτζάνι με ένα 1 / 2 νερό πριν τρώτε το πρωινό. Αυτό θα σας προετοιμάσει για να χωνέψει,ειναι μια ισχυρη αλκαλοποιητικη τροφήπου θα βοηθήσουν τους πνεύμονές σας να αναπαραχθούν.
Πίνετε 1,5 φλιτζάνια χυμό γκρέιπφρουτ καθαρισμού με το πρωινό. Αν δεν απολαμβάνετε τη γεύση του χυμού γκρέιπφρουτ, αραιώστε το με ένα μπουκάλι νερό πηγής ή με χυμό ανανά. Αυτοι οι χυμοί περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που προάγουν ένα υγιές αναπνευστικό σύστημα.
Πίνετε 1 έως 1,5 φλιτζάνια καθαρό χυμό καρότου μεταξύ πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Ο χυμός καρότων θα σας βοηθήσει να αλκαλοποιησει το αίμα σας κατά τη διάρκεια 3 ημερών αποτοξινωσης σας. Λόγω της περιεκτικότητας σε β-καροτένιο, το οποίο το σώμα μετατρέπεται σε βιταμίνη Α, οι ενισχύσεις με χυμό καρότου σε ένα καθαρό και υγιεινό αναπνευστικό σύστημα.
Πιείτε ένα 1,5 φλιτζάνια χυμό καλίου με το μεσημεριανό γεύμα. Το κάλιο είναι ένας ισχυρός παράγοντας που θα δράσει ως τονωτικό καθαρισμού όταν προσλαμβάνεται σε υγρή μορφή. Δημιουργώντας ένα χυμό κάλιο περιλαμβάνει την παραγωγή χυμού καρότα, το σέλινο, σπανάκι, μαϊντανό, και τα λαχανικά της θάλασσας.
Προετοιμασία , πίνετε 1 φλιτζάνι τσάι 1 ώρα πριν από το δείπνο. Τσάι με τριαντάφυλλο, τζίντζερ, μέντα . Αυτά τα βότανα να συμβάλει στην άμβλυνση του μπουκώματος, βλέννα συσσώρευση και η συμφόρηση.
Πίνετε 340ml καθαρό χυμό απο μουρα πριν από το κρεβάτι. Ο Χυμός μούρων βοηθά στην καταπολέμηση στα βακτηρίων στους πνεύμονες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν λοιμώξεις.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
Ακολουθήστε μας στο Facebook

πηγη