Ο ύπνος σε ένα μαξιλάρι θυμαριού είναι μια εξαιρετική θεραπεία....


Το θυμάρι είναι ένα βότανο με πολλαπλές ιδιότητες και οφέλη στην υγεία (βήχα, τριχόπτωση, βρογχίτιδα κ.α.)

ΘΥΜΑΡΙ (Thymus Serpyllum , Thymus vulgaris L.) Το θυμάρι είναι ένα φυτό των μεσογειακών χωρών. Φυτρώνει σε ηλιόλουστα μέρη, σε βραχώδη εδάφη και σε θαμνότοπους. Το θυμάρι χρησιμοποιείτε ευρέως σε όλες στις παραδοσιακές και εναλλακτικές ιατρικές. Η θυμόλη την οποία περιέχει... είναι ισχυρό αντισηπτικό 25 φορές πιο δραστικό από τη φαινόλη και υπερτερεί αυτής γιατί ερεθίζει λιγότερο τους βλεννογόνους.Στη φαρμακευτική είναι γνωστό ως το φυτό με τις περισσότερες θεραπευτικές ιδιότητες.
Η χρήση του είναι εσωτερική και εξωτερική.Μια από τις εξωτερικές χρήσεις που μας προσφέρει το θυμάρι ειναι 'η θεραπεία του ύπνου' Το μονο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να πάρετε ένα μαξιλάρι και να το γεμίστε με αποξηραμένα λουλούδια και φύλλα από θυμάρι . Ο ύπνος με ένα μαξιλάρι θυμαριού είναι μια εξαιρετική θεραπεία ενάντια σε όλες τις διαταραχές του ψυχισμού, στην περίπτωση ημικρανίας, πνευματικής κόπωσης, στρες, καθώς επίσης και στην περίπτωση νευραλγίας του προσώπου . Επίσης, το θυμάρι μαξιλάρι μπορεί να θερμανθεί για λίγο και να τοποθετηθεί στο στομάχι σε περίπτωση που υποφέρετε απο κοιλιακές κράμπες , ή στην περίπτωση πόνων περιόδου . σε μώλωπες στο σώμα , ή ακόμα και για τη θεραπεία όγκων του δέρματος . ....... Απολαύστε όνειρα γλυκά και αφήστε τις σκοτούρες σας πάνω στο θαυματουργό θυμάρι 
 από το βιβλιο “ La Salute dalla Farmacia del Signore “,

πηγή

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

http://therapeftis.blogspot.gr/