CELLFOOD ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το CELLFOOD περιέχει 78 μέταλλα, 34 ένζυμα, και 17 αμινοξέα.
Το CELLFOOD χρησιμοποιεί μια τεχνολογία αυτοδιάσπασης του νερού και με αυτόν τον τρόπο, όπως η εταιρία ισχυρίζεται, η παροχή φυσικού οξυγόνου εισρέει στο σώμα σε μεγάλες ποσότητες μαζί με 129 θρεπτικές ουσίες απευθείας στα κύτταρα.

Σε μια πρόσφατη μελέτη, το CELLFOOD έδειξε να μειώνει σημαντικά τις ελεύθερες ρίζες έως και κατά 27%.
Η Κολλοειδή και ιοντική φόρμουλα CELLFOOD έχει αρνητικό φορτίο (μετρήσιμη με την μέθοδο Zeta potential testing). Αυτό το αρνητικά φορτισμένο διάλυμα (όπως αυτό του αίματος και της λέμφου) επιτρέπει την ταχεία απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών
. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο σώμα να εξαλείφει πιο αποτελεσματικά της τοξίνες και να υποστηρίζει δραστικά την ισορροπία του pH. Οι ελεύθερες ρίζες είναι η κύρια αιτία της διαδικασίας γήρανσης και των εκφυλιστικών ασθενειών και είναι θετικά φορτισμένα άτομα οξυγόνου (O +). Το αρνητικό άτομο οξυγόνου (Ο-) προέρχεται από τη διάσπαση του υδρογόνου και οξυγόνου από ένα μόριο νερού στην κυκλοφορία του αίματος ή σε κυτταρικό επίπεδο. Το άτομο οξυγόνου που είναι αρνητικά φορτισμένο έλκεται από το θετικά φορτισμένο οξυγόνο (O +), και σχηματίζει ένα μόριο καθαρού οξυγόνου (Ο2). Έτσι το Cellfood προκαλεί μείωση των ελεύθερων ριζών. Στη συνέχεια μετά τις κυτταρικές διεργασίες ενώνεται με ένα άτομο άνθρακα και σχηματίζει διοξείδιο του άνθρακα (CO2), το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται μέσω του αναπνευστικού συστήματος.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι το Cellfood βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα που σχετίζονται με θεραπείες για τον καρκίνο, όπως η θεραπεία με χημειοθεραπεία και ακτινοβολία και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου, χωρίς να υπάρχουν σημαντικά επιστημονικά στοιχεία. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο «Food and Chemical Toxicology» τον Ιούνιο του 2011 εξέτασε τις επιδράσεις του Cellfood in vitro. Οι ερευνητές, με έδρα το Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, στην Ιταλία, διαπίστωσαν ότι το Cellfood ενεργούσε ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και προστάτευε τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Cellfood μπορεί να παρέχουν οφέλη για τη θεραπεία και την πρόληψη των συνθηκών που σχετίζονται με το οξειδωτικό στρες, όπως ο καρκίνος.
Όμως μετά από ανασκοπήσεις των μελετών για το Cellfood, ερευνητές από το Memorial Sloan-Kettering Κέντρο Καρκίνου θεώρησαν ότι οι ισχυρισμοί του προϊόντος για τη θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου βασίζονται σε ατεκμηρίωτες έρευνες και έρχονται σε αντίθεση με τις γνωστές αρχές της βιοχημείας. Η ανασκόπηση επισημαίνει ότι το οξυγόνο, όταν καταναλώνεται ως συμπλήρωμα από του στόματος, δεν απορροφάται από το γαστρεντερικό σωλήνα και δεν επηρεάζει την ισορροπία του οξυγόνου στα κύτταρα.
Επίσης το CELLFOOD έχει γίνει πλέον το συμπλήρωμα πρώτης επιλογής για πολλούς επαγγελματίες αθλητές. Σε μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια, το CELLFOOD έδειξε να αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου (VO2 Max), αύξηση της φερριτίνης(αποθήκες σιδήρου) και να μειώνει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος (μυϊκή κούραση).
Το CELLFOOD δεν περιέχει αλκοόλ, γλυκόζη, μαγιά, ή γλουτένη. Το CELLFOOD, σύμφωνα με τν εταιρία παραγωγής του, δεν περιέχει συστατικά που βρίσκονται στον «κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών» για επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αθλητικούς αγώνες και τις ενώσεις αυτών. Το CELLFOOD θεωρείται μη εθιστικό, μη επεμβατικό και εντελώς μη τοξικό.
Σύμφωνα με δήλωση της Mayo Clinic τον Ιούνιο 2009, τα οφέλη από την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά υπερτερούν εκείνων της λήψης ενός συμπληρώματος διατροφής. Τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες είναι τα μούρα, τα φασόλια, λάχανο, σπανάκι, αγκινάρες, αβοκάντο, τα αχλάδια, ο ανανάς και το πράσινο τσάι που περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνες Ε, C, καροτίνη και λουτεΐνη,
Βιβλιογραφία
· 1. NuScience Corporation: Cellfood
· 2. «Food and Chemical Toxicology»; The Antioxidant Protection of Cellfood Against Oxidative Damage in Vitro; Serena Benedetti et al.; June 2011
· 3. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center: Cellfood
· 4. American Cancer Society: Oxygen Therapy
· 5. Mayo Clinic; Food Sources the Best Choice for Antioxidants; June 2009
πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια