ΕΣΥ είσαι ο Θεραπευτής!

ΕΣΥ είσαι ο Θεραπευτής!

Δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες για την ευεξία!
Οι σωστές απαντήσεις και τα πρωτόκολλα είναι τόσα πολλά όσοι και οι άνθρωποι! Μερικοί άνθρωποι ευημερούν με την συνεχή ενεργητικότητα και την κίνηση ενώ άλλοι θέλουν ησυχία και απομόνωση για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους!
Το σώμα σου είναι ένα ζωντανό, συνειδητό πλάσμα, ρυθμισμένο ειδικά για τις σκέψεις και τις προσδοκίες σου, αφιερωμένο στον σκοπό της ψυχής σου!

Aνάπτυξη προσωπικής σχέσης με τον εαυτό σου!

Όταν θέλουμε να μάθουμε για την καλή υγεία, πρέπει να μελετήσουμε το σώμα μας και να μάθουμε τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας του μαζί μας! Αυτός είναι και ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο κάποια πρωτόκολλα λειτουργούν για κάποιους ανθρώπους και όχι για άλλους!
Ο καθένας μας είναι μοναδικός και όταν αρχίσουμε να βλέπουμε πέρα από τα κύτταρα, τους ιστούς, το αίμα και τα όργανά μας (τα οποία είναι κοινά για όλους) και πάμε στηνσυχνότητα δόνησής μας η οποία είναι συνδεδεμένη με την συνειδητότητα του κάθε ανθρώπου, συν την μοναδική του ενεργειακή υπογραφή (η οποία καθορίζει την συχνότητα των κυττάρων, των οργάνων και των ιστών), θα εργάζεστε για τον εαυτό σας και όχι για ό,τι είναι καλό για όλους.

Η υγεία και η ευημερία είναι ένα προσωπικό ταξίδι και αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι οι λέξεις ενεργειακή συχνότητα.

Όταν θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να εξασκηθούμε στην εκμάθηση του τι σημαίνει ευτυχία για εμάς κι έτσι να ρυθμίσουμε την συχνότητά της, τόσο στην ένταση όσο και στον ήχο!

Η κβαντική φυσική μας μαθαίνει πως μόλις γίνουμε οι παρατηρητές, το παρατηρούμενο αλλάζει σε μοριακό επίπεδο για να γίνει αυτό που περιμένουμε να δούμε.

Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να δημιουργήσεις την πραγματικότητά σου!

Γι’ αυτό, όταν γίνεις ο παρατηρητής και παρατηρείς τον εαυτό σου, τα μόριά σου αλλάζουν για να γίνουν αυτό που περιμένεις να δεις!


Κάπου εδώ πρέπει να αρχίσεις να ενθουσιάζεσαι!
Είναι η στιγμή να αλλάξεις το παιχνίδι!
Κι αν περιμένεις να δεις αυθόρμητη ίαση;
Τι έχεις να πεις για την ευτυχία και την ζωτικότητα;
Ή την διευρυμένη πνευματική συνειδητότητα;
Η επιλογή των κατάλληλων βοηθών θεραπευτών γίνεται πολύ σημαντική.

Να είσαι σίγουρος πως ΕΣΥ είσαι ο Θεραπευτής!

Να επιτύχεις μια δυνατή θετική εικόνα!
Η δουλειά σου είναι να θυμάσαι να μην παραδίδεις την δύναμή σου!

Όσο περισσότερο θετικός και ισχυρός νιώθεις, τόσο γρηγορότερα θα υλοποιείς!

Κανείς στον πλανήτη δεν ξέρει την μοναδική σου συχνότητα και τον σκοπό σου ή το ταλέντο σου να μαθαίνεις μέσω του μοναδικού σου τρόπου αντίληψης των εμπειριών σου και τον τρόπο με τον οποίο θα τις χρησιμοποιήσεις αργότερα για να υπηρετήσεις τους άλλους καλύτερα από εσένα!

Εσύ είσαι ο θεραπευτής! Εσύ επιλέγεις τους βοηθούς σου! Εσύ αποφασίζεις για την μοίρα σου!

Αν ξεχάσουμε να υπολογίσουμε την συνειδητότητά σου στην εξίσωση, θα μας λείπει η μισή.

Επίσης θα ήταν συνετό να θυμάσαι πως παρατηρούμε από ένα σημείο που ξέρουμε ότι είναι αληθινό.

Είσαι πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύεις!
Τιμάμε όλες τις μορφές θεραπείας. Πάντα θα έχεις επιλογή.

Η θεραπεία έρχεται σε πολλές μορφές. Είτε είναι μια λέξη, ένα θεραπευτικό άγγιγμα, μια ενεργειακή εργασία, θεραπευτικό νερό ή channeling.

Κι αν κάθε φορά που είσαι καλός με τον εαυτό σου, θεραπεύεις;

Γίνε ο δικός σου ευσπλαχνικός, τρυφερός κι ευγενικός παρατηρητής, και παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο η μοριακή σου δομή αλλά και η δομή των πάντων γύρω σου, αλλάζει!

Εσύ δημιουργείς την μοίρα σου!
Πιστεύω σε εσένα!


Με την δύναμη της αγάπης,
Meg Adamson Gour
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook