ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ

Είπαν ότι το πόσιμο Λεμόνι με νερό το πρωί είναι καλό για σας.

ΓΙΑΤΙ?
Όλοι ακούμε ότι η κατανάλωση του νερού με λεμόνι το πρωί είναι για υγιεινο , αλλά λίγοι από εμάς γνωρίζουν τα ακριβή οφέλη αυτής της διαδικασίας. Πόσιμο ζεστό νερό με λεμόνι με άδειο στομάχι

Ο Χυμός λεμονιού είναι πλούσιος σε φλαβονοειδή, κάλιο, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και Β και C,διαθέτει ισχυρή αντι-ιική ανοσολογική


Η κατανάλωση του νερού με λεμόνι βοηθά να αναδημιουργήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, δίνει μια πολυπόθητη ώθηση πολεμώντας τις λοιμώξεις με τα υψηλά επίπεδα των βιοφλαβονοειδή, τα οποία περιλαμβάνουν κιτρικό οξύ, μαγνήσιο, ασβέστιο, και πηκτίνη.

Επιπλέον,όταν αυτή η διαδικασία γίνεται με άδειο στομάχι και καθαρίζει το σώμα και ξεπλένει το σύστημά σας, το οποίο προάγει στην απώλεια βάρους και διατηρεί την ισορροπία του pH του σώματος. Επιπλέον, βοηθά επίσης με τα πεπτικά προβλήματα.

16 τρόποι με τους οποίους το Λεμόνι με νερό βοηθά την υγεία σας

1. Απώλεια βάρους

Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σε ένα υγιές βάρος, και την ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα σας. Η πηκτίνη που περιέχεται στο λεμόνι μπορεί επίσης να καταπολεμήσει την πείνα σας , έτσι θα φάτε λιγότερο στην διάρκεια της ημέρας.

2. Ανοσοποιητικό Σύστημα

Είναι γνωστό ότι αυτό το ποτό υποστηρίζει το λεμφικό σύστημα του ατόμου, καθώς, λειτουργεί σε συνδυασμό με το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

3. Γρίπη και κρύο

Το Λεμόνι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντι-ιική και αντιβακτηριακή δράση, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία είναι μια θαυμάσια θεραπεία για το κρυολόγημα και τη γρίπη

4. Ακμή

Η κατανάλωση του νερού με λεμόνι το πρωί θα σας βοηθήσει να μεταβολίζετε την όξινη θερμοκρασία του σώματός σας, και έτσι θα εμποδίσει τα ενοχλητικά breakouts.

5. Δυσκοιλιότητα

Το Πόσιμο νερό με λεμόνι μπορεί να αποτρέψει και να απαλλαγούμε από την δυσκοιλιότητα, γιατι προωθεί την τακτική κινητικότητα του εντέρου. Αναμφίβολα, είναι καλό για την υγεία του πεπτικού σας.

6. πέτρες στα νεφρά

Οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν το όφελος της χρήσης λεμονιού.Τα Λεμόνια περιέχουν κάλιο το οποίο αυξάνει κιτρικά στα ούρα σας, και με αυτόν τον τρόπο, εμποδίζει το σχηματισμό του οξαλικού και ξεπλένει τις πέτρες στα νεφρά.

7.Ουροδόχο κύστη

Μπορείτε να μειώσει σημαντικά τον πόνο που οφείλεται στην χοληδόχο πέτρες στην ουροδόχο κύστηενώ τρώτε.

8. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ)

9. Κολίτιδα

Μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των επιπέδων του pH σας, και την κολίτιδα είναι μια ανισορροπία των επιπέδων όξινα με/ αλκαλικά μέσα στο σώμα.

10. ινομυαλγία

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την κούραση από την ινομυαλγία μπορούν να πιουν νερό με λεμονι σε συνδυασμό με γιόγκα, ώστε να αισθάνονται κάποια βελτίωση.

11. Κοινό πόνο και πρήξιμο

Βοηθά στη μείωση στου ουρικού οξέος στις αρθρώσεις μας, μειώνοντας έτσι τις φλεγμονές. Είναι εξαιρετικά επωφελής για τα άτομα με αρθρίτιδα, δεδομένου ότι μειώνει τον πόνο.

12. Φλεγμονή

Οξύτητα είναι η κύρια αιτία της φλεγμονής στους ιστούς. Λεμόνια διαθέτουν αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, έτσι ώστε να εξουδετερώνουν την οξύτητα.

13. νύχι

Λεμόνι νερό αυξάνει την σκληρότητα καθώς και καθαρισμό απο τις λευκές κηλίδες που εμφανίζονται σε αυτές από καιρό σε καιρό.

14. Μυϊκος Πόνος

θα μειώσει τον πόνο στους μυς ουσιαστικά. Έτσι, μετά από σκληρή προπόνηση, μην ξεχάσετε να το καταναλώσετε.

15. Αλκοόλισμος

Η λαχτάρα στο αλκοόλ ελαττώνετε

16. τροφιμογενών νόσων

Το πόσιμο νερό λεμόνι μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε οποιοδήποτε είδος τροφικής δηλητηρίασης.

Πηγή: organichealth.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια