Απόκτησε την πιο σέξι μέση και διώξε τα περιττά παχάκια σε 4 μόνο βήματα…

Είναι αυτό που περιμένει το μεσάτο σου φόρεμα ή το στενό σου τζιν! Ο ευσεβής πόθος του αγαπημένου σου σορτς και η κρυφή επιθυμία της μίνι φούστας σου! Όχι! Ανάμεσα στα βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στη «μέση δαχτυλίδι» δεν ανήκει και ο παραδοσιακός κορσές! Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να διώξεις το σωσίβιο και να βρεις και πάλι τη χαμένη σου μέση;

Ζητήσαμε την πολύτιμη βοήθεια του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά και ετοιμάσαμε για εσένα ένα πλάνο δράσης για να πετύχεις το σκοπό σου! Τέσσερα απλά, καθημερινά βήματα με τα οποία θα καταφέρεις να διώξεις το λίπος και τα παχάκια της μέσης…
Όσο περισσότερο διαβάζεις για τις πρωτεΐνες, τόσο πιο πολύ τις λατρεύεις! Αν και καμιά ομάδα τροφίμων δεν είναι για… πέταμα, οι τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες περιέχουν ένα αμινοξύ που ονομάζεται τυροσίνη. Η Τυροσίνη αυξάνει δύο χημικά στοιχεία του εγκεφάλου που βελτιώνουν την διάθεση, με αποτέλεσμα να εμφανίσουμε περισσότερη ένταση στον μεταβολικό μας ρυθμό. Η πρωτεΐνη επίσης αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την συγκέντρωση.

Από που να πάρεις; Το κρέας είναι βασική πηγή πρωτεΐνης. Το «κακό» με αυτόν τον συνδυασμό είναι πως τα κρεατικά και ειδικά τα κόκκινα κρέατα έχουν πολλά λιπαρά που αντί να βοηθήσουν ίσως κάνουν περισσότερο κακό στο σχέδιο! Τα γαλακτοκομικά προϊόντα από την άλλη που περιέχουν λίγο λίπος και τα άπαχα κρέατα είναι πολύ καλές πηγές πρωτεΐνης. Σημείωσε επίσης τα ασπράδια των αυγών και τα μανιτάρια ως εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης.


Σχεδόν το 1/3 των ενηλίκων δεν καταφέρνει να κοιμηθεί επαρκώς, κυρίως γιατί πέφτει στο κρεβάτι λιγότερες από επτά ώρες κάθε νύχτα και έτσι διατρέχει αυξημένο κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων υγείας. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 35.3% των ενηλίκων κοιμάται λιγότερο από επτά ώρες, σε αντίθεση με τις εννιά ώρες που προτείνουν οι ειδικοί. Στο δια ταύτα τώρα, έχει αποδειχθεί πως η έλλειψη ύπνου, αυξάνει την λιπαποθήκευση στην περιοχή της κοιλιάς. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο χορταστικός και ποιοτικός ύπνος μπορεί να καθορίσει άμεσα την περίμετρο της μέσης.

Tips κατά της έλλειψης ύπνου: Τα αίτια της αϋπνίας μπορεί να είναι πολλά με πιο βασικό το στρες της ημέρας που σε κρατά σε υπερδιέγερση και στριφογυρίζεις στο κρεβάτι για ώρες ή ακόμη και την ηχορύπανση.


Ακούγεται κουραστικό αλλά είναι η μόνη αλήθεια στη διατροφή! Εκτός από το πάχος τοπικά, η σωστή διατροφή βοηθά γενικότερα στην καλύτερη εμφάνιση, στην απώλεια λίπους και όχι υγρών και την καλύτερη καύση και λειτουργία του μεταβολισμού. Εσύ πότε θα το πάρεις απόφαση να γίνεις οπαδός της καλής και ισορροπημένης διατροφής;

Extra Summer Tip: Σημαντική τροφή για την ώθηση του μεταβολισμού μας, είναι τα σύκα. Τα σύκα είναι πλούσια σε σίδηρο που είναι πολύ σημαντικός για την μεταφορά οξυγόνου στον εγκέφαλο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα βοηθήσει περισσότερο κατά την φυσική δραστηριότητα και θα επιτύχουμε ταχεία απώλεια λίπους.


Γυμναστική… νόμιζες πως θα τη γλίτωνες τόσο εύκολα; Η φυσική δραστηριότητα εκτός του ότι δυναμώνει τους κοιλιακούς μύες, μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σου να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά και να ξοδέψει από το συσσωρευμένο λίπος της περιοχής. Άσε που ένα γυμνασμένο σώμα γενικότερα είναι πιο ετοιμοπόλεμο να κάνει καύσεις ακόμη και όταν δεν γυμνάζεσαι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια