ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Της Χοληστερίνης τα φάρμακα δεν προλαμβάνουν την καρδιακή προσβολή και το εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. (Εδώ είναι τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντ ‘αυτού)
Εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν φάρμακα για την μείωσης της χοληστερίνης γνωστά ως στατίνες για να μειώσουν τη χοληστερόλη τους. Είναι μια βιομηχανία 29 δισεκατομμύρια δολάρια που οι περισσότεροι από έχουν ξεγελαστούν εντελώς.
Οι γιατροί συνταγογραφούν αυτά τα φάρμακα με στατίνες τακτικά για καρδιακή προσβολή, η εγκεφαλικό επεισόδιο, η φλεγμονή και άλλες ασθένειες για την υγεία. Ωστόσο, παρά την απίστευτη δημοτικότητα τους, η μείωση της χοληστερόλης με τα φάρμακα απέτυχε να αποτρέψει την καρδιακή προσβολή και το εγκεφαλικό επεισόδιο. αυτού Αντ ‘, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στη νέα ταινία (ντοκιμαντέρ) $ 29 δισεκατομμύριο λόγοι για τη χοληστερίνη, ο Justin Smith αναφέρει,«… Μεταξύ 1994 και 2006 το ποσοστό των ανδρών ηλικίας 65-74 ετών με« υψηλή »χοληστερόλη μειώθηκε από 87% σε 54% … Παρ ‘όλα αυτά, ο ρυθμός της στεφανιαίας νόσου γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα έμεινε περίπου στα ίδια … Η μείωση Της χοληστερόλης ΜΕ ΤΑ φάρμακα προκαλούν καρκίνο Καλά σχεδιασμένες Μελέτες έχουν δείξει ΤΗ σχέση Ψάχνει ΜΕΤΑΞΥ Της χοληστερόλης ΧΡΗΣΗ Χαπιών ΚΑΙ ΤΟΥ καρκίνου.
Στο περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης το 1996, δήλωσε:

Όλα τα μέλη στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες με υπολιπιδαιμικά φάρμακα (οι φιμπράτες και οι στατίνες) προκαλούν καρκίνο σε τρωκτικά, σε μερικές περιπτώσεις σε επίπεδα στα ζώα κοντά σε εκείνα που προβλέπονται για τον άνθρωπο. .. Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των πειραμάτων σε ζώα και ανθρώπους δείχνουν ότι η μείωση των λιπιδίων με φαρμακευτική αγωγή, ιδιαίτερα με τις φιμπράτες και στατίνες, θα πρέπει να αποφεύγεται, εκτός σε ασθενείς με υψηλό βραχυπρόθεσμο κίνδυνο στεφανιαίας νόσου.

Επιπλέον, σύμφωνα με μια μελέτη του 2011 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του προστάτη, οι άνδρες που παίρνουν στατίνες οποιουδήποτε είδους είναι σημαντικά πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη καρκίνου του προστάτη σε σύγκριση με άλλους άνδρες. Σε σύγκριση με τους άνδρες που δεν έχουν ποτέ λάβει ένα φάρμακο στατίνης, οι με στατίνης χρήστες βρέθηκαν να έχουν ως και 86 τοις εκατό αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.

Περισσότερα Λόγοι ΓΙΑ ΝΑ αποφύγετε ΤΗ μείωση Της χοληστερόλης φάρμακα
ΟΙ στατίνες αυξάνουν ΤΟΝ κίνδυνο χρόνιων ασθενειών. τα φάρμακα με στατίνες αυξάνουν τα επίπεδα ινσουλίνης, η οποία προκαλεί φλεγμονή στο σώμα σας, που είναι το σήμα κατατεθέν του πιο χρόνιες παθήσεις.
Οι στατίνες καταστρέφουν το σώμα σας από CoQ10. Αν παίρνετε φάρμακα στατίνης, χωρίς τη λήψη CoQ10, η υγεία σας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.
η μείωση της χοληστερόλης μεφάρμακα έχουν συνδεθεί άμεσα με πάνω από 300 παρενέργειες, οι οποίες περιλαμβάνουν νευροπάθεια, αναιμία, χρόνια κόπωση, διαταραχή του θυρεοειδούς, και ασθένειες όπως Πάρκινσον , Αλτσχάιμερ.
Η μείωση της χοληστερόλης με φάρμακα εχουνμειώσει τα βασικά επιτόκια της τεστοστερόνης στους άνδρες. μπορούν επίσης να καταστρέψει τη μνήμη.

. Η χοληστερόλη δεν προκαλεί καρδιακές παθήσεις . Η χοληστερόλη Ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Κρίσιμη ΓΙΑ ΜΙΑ ευρεία Ποικιλία Των ζωτικών Λειτουργιών ΣΤΟ Σώμα σας
Ο Δρ Stephen Sinatra, μια καταξιωμένη καρδιολόγος και ένας εξέχων ειδικός στον τομέα της φυσικης καρδιολογίας, εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη:

«Ας το παραδεχτούμε, η χοληστερόλη είναι κάτι που χρειάζεται το σώμα σας. Αν κοιτάξετε τη μελέτη MRFIT [δοκιμή πολλαπλής παρέμβασης Παράγοντας κινδύνου], όπου εξέτασαν 180.000 ανθρώπους σε μια περίοδο … 13 χρόνια (1973-1980); ανδρών με χοληστερόλη 330 είχαν λιγότερο αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο από ό, τι οι άνδρες με χοληστερίνη κάτω από 180. Αν κοιτάξετε τους αριθμούς χοληστερόλη, ο υψηλότερος αριθμός της χοληστερόλης θα σας δώσει την προστασία από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. (Δεν μιλώ για ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά τώρα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο).
… [W] ε χρειάζεται τη χοληστερόλη στο δέρμα μας για να ενεργοποιήσετε τη βιταμίνη D3 από το φως του ήλιου. Χρειαζόμαστε τη χοληστερόλη για να κάνει τις ορμόνες του φύλου μας … για να κάνουν ορμόνες των επινεφριδίων μας. Τον χρειαζόμαστε για τη λίπανση. Τον χρειαζόμαστε για τη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. Όταν η LDL οδηγείται πολύ χαμηλή, πολλοί ασθενείς αναπτύσσουν προβλήματα μνήμης ή προ-Αλτσχάιμερ, ή ακόμη και την πλήρη ολική αμνησία, και θα χάσει τη μνήμη του. Είναι πολύ τρομακτικ’ο και έχω δει αρκετές περιπτώσεις. … Υπάρχουν τόσες πολλές άλλες πτυχές που στο μυαλό μου να παίζει πολύ σημαντικότερο ρόλο που έβαλα χοληστερόλη κάτω στο χαμηλό άκρο του φάσματος. ”

Πώς να κατεβάσετε την «κακή» χοληστερόλη Φυσικα
Ευτυχώς, υπάρχουν απλές στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ρυθμίσει τη χοληστερίνη σας. Εκτός από την κατανάλωση υγιεινών τροφών τακτικά, μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα πράγματα στην καθημερινή διατροφή σας

Φάτε ένα αβοκάντο την ημέρα. Τα αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή γιά την υγιη καρδιά-με μονοακόρεστα λιπαρά.


Πάρτε αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου. Το 1989, το ιατρικό περιοδικό λιπίδια (λεπτομέρειες μελέτης) δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης από το Τμήμα Διατροφής Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, που διερεύνησαν τις επιδράσεις στην ελάττωση της λεμονόχορτο ελαίου ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Της χοληστερόλης Χρησιμοποιήστε Κανέλα . Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η κανέλα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σακχάρου στο αίμα, της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Σε μια μελέτη σε 60 ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, διαπιστώθηκε ότι το ¼ κουταλάκι ή 1g κανέλας ήταν ικανή να μειώσει τα τριγλυκερίδια κατά 23-30%, του σακχάρου στο αίμα κατά 18-29%, της ολικής χοληστερόλης κατά 12-26% και τη χοληστερόλη LDL από 7-27%.

Αναφορές:

http://www.greenmedinfo.com/toxic-ingredient/statin-drugs

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/02/01/29-billion-reasons-to-lie-about-cholesterol.aspx

http://www.jbc.org/content/278/44/42936.long

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/09/09/cholesterol-pill-taken-by-thousands-causes-cancer.aspx

http://www.naturalnews.com/041605_statin_drugs_breast_cancer_prostate.html

πηγη

http://livingtraditionally.com/cholesterol-drugs-do-not-prevent-heart-attack-and-stroke-but-can-cause-cancer-here-is-what-to-use-instead/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια