Τι αποκαλύπτουν τα ανδρικά δάχτυλα

Η σχέση ανάμεσα στο μήκος του δείκτη και του παράμεσου ενός άνδρα αποκαλύπτει πώς νιώθει για τις γυναίκες.
Δείξε μου το χέρι του να σου πω ποιος είναι, λένε τώρα οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο McGill αφού βρήκαν ότι αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τα δάχτυλα ενός άνδρα μπορεί να ανακαλύψουμε τη γνώμη του για τις γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες με παρόμοιο μήκος δείκτη και παράμεσου είναι μάλλον πιο συγκαταβατικοί, ευγενικοί και προσεκτικοί ειδικά απέναντι στις γυναίκες.
Από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι όσων ανδρών ο δείκτης και ο παράμεσος έχουν διαφορετικό μήκος είναι ξεροκέφαλοι, τους αρέσει να καυγαδίζουν και είναι αγενείς απέναντι στο αντίθετο φύλλο, ισχυρίζονται οι ειδικοί.
Όσο πιο μικρή είναι η διαφορά ανάμεσα στον δείκτη και τον παράμεσο τόσο πιο συναινετικοί είναι οι άνδρες.

Οι ερευνητές εξηγούν αυτό το φαινόμενο εξαιτίας της έκθεσης των ανδρών αυτών στην τεστοστερόνη στη διάρκεια που βρίσκονταν στη μήτρα της μητέρας τους (όσο πιο μακρύς ο παράμεσος τόσο πιο πολλή η τεστοστερόνη).

Η έρευνα αυτή ακολουθεί προηγούμενες που έγιναν από ψυχολόγους από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και Northumbria, που είχαν παρατηρήσει ότι όσοι άνδρες είχαν δείκτη και παράμεσο αντίστοιχου μήκους ήταν πιο πιθανό να είναιπιστοί στις γυναίκες τους. Αντίθετα, όσο πιο μακρύς ήταν ο παράμεσος τόσο πιο πιθανό ήταν να είναι άπιστοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια